Україномовна версія Euronews вийде на euronews.net за тиждень до початку телевізійної трансляції

2 Серпня 2011
4397
2 Серпня 2011
12:45

Україномовна версія Euronews вийде на euronews.net за тиждень до початку телевізійної трансляції

4397
Україномовна версія Euronews вийде на euronews.net за тиждень до початку телевізійної трансляції

17 серпня о 15:00 на сайті euronews.net відбудеться запуск україномовної версії каналу Euronews. Це станеться за тиждень до першої телевізійної трансляції на каналі Euronews, яка розпочнеться з 15:00 24 серпня. Про це повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України (НТКУ).

 

2 серпня в Ліоні (Франція) телеканал Euronews і НТКУ (один із мовників-акціонерів Euronews) спільно анонсували офіційний запуск української версії Euronews згідно з угодою, укладеною в жовтні 2010 року. Українська є 11-ю мовною версією.

 

Запуск нової служби Euronews готує команда із 17 україномовних журналістів у головному офісі каналу в Ліоні. За останні кілька тижнів вони мали нагоду пройти тренінг і ознайомитись зі схемою діяльності Euronews на прикладі редакцій перших десяти мовних версій каналу, що вже працюють в цілодобовому режимі.

 

На чолі команди стоїть Фідель Павленко, якого, як уже писала «Детектор медіа», призначено головою української служби Euronews.

 

На момент запуску українська версія Euronews транслюватиметься через супутник Eutelsat Hot Bird 6 (13° сх. д.), який охоплює європейський континент, середземноморський басейн та Центральну Азію.

 

Також прес-служба нагадує, що в рамках угоди між НТКУ та Euronews передбачено створення локальних рекламних вікон для українського телевізійного простору.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4397
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду