Український Euronews очолить Фідель Павленко?

23 Травня 2011
17178
23 Травня 2011
12:00

Український Euronews очолить Фідель Павленко?

17178
Український Euronews очолить Фідель Павленко?

За інформацією достовірних джерел «Детектор медіа», керівником української редакції Euronews призначений Фідель Павленко, який перед цим працював продюсером української служби Бі-бі-сі в Лондоні.

 

Передбачається, що наприкінці травня він приступить до виконання своїх обов'язків у Ліоні, де розташований головний офіс Euronews.

 

Керівник координаційної ради українського Euronews Валід Арфуш наразі не зміг прокоментувати цю інформацію, оскільки Національна телекомпанія України має узгодити повідомлення про призначення з Euronews.

 

Сам Фідель Павленко також не коментує своє призначення.

 

Як раніше писала «Дуся», на посаду керівника українського Euronews розглядалися два претенденти - продюсери української служби Бі-бі-сі Фідель Павленко й Олег Рац.

 

Про те, що українським Euronews керуватиме журналіст Бі-бі-сі, Валід Арфуш повідомляв під час чату на «Детектор медіа» ще в березні. Українська версія Euronews має стартувати 24 серпня 2011 року.

 

Як писала ТК, Валід Арфуш очолив координаційну раду українського Euronews. Тим часом НТКУ оголосила набір журналістів для української редакції міжнародного телеканалу. Середня зарплата журналіста української редакції Euronews становитиме 2 тис. євро.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17178
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду