16 листопада на Першому стартує україномовна версія Euronews

12 Листопада 2009
23473
12 Листопада 2009
15:48

16 листопада на Першому стартує україномовна версія Euronews

23473
16 листопада на Першому стартує україномовна версія Euronews

16 листопада на Першому Національному вийде перший випуск 15-хвилинної україномовної версії новин Euronews, повідомляє сайт телеканалу.

 

Новини Euronews транслюватимуться по буднях о 18:45, відразу після випуску вечірніх «Анонсів передач».

 

Озвучуватимуть новини ведучі Першого Національного, а саме: ведуча «Погоди» і «Анонсів передач» Оля Кіяшко та ведучий «Новин» Андрій Сміян.

 

Нагадаємо, що 11 вересня 2009 року Перший Національний підписав з Euronews угоду про започаткування україномовної короткої версії Euronews.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23473
Читайте також
23.09.2008 14:01
Светлана Тучинская, «Сегодня»
8 922
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Хаачу в Мааскву
5276 дн. тому
Толку с того выпуска на УТ-1, да еще и в такое время ... Нужно приложить максимум усилий, чтобы звуковая дорожка (хотябы только для выпусков новостей) появилась на спутнике, тогда будет эффект. Ведь тогда и в кабеле В Украине будут смотреть Евроновости не в чудовищной московской, по-сути, гб-шной редакции.
Марк Гельминт
5276 дн. тому
Тепер на супутнику цілодобово Євроньюз іде більш, ніж 10-ма мовами, серед них і російською. Краще б ТУДИ українську додали, бо росіяни брешуть зовсім не те, що кажуть англійською та іншими мовами. Акценти зовсім інші. А кілька хвилин на добу - це не боротьба з інформаційною агресією. Так що радості від цієї події небагато.
жужа
5276 дн. тому
опять эту любовницу большого начальника воткнули в очередную передачку, двигается деваха по карьерной лестнице, вот молодец
Обормот
5276 дн. тому
А что?! Дешево и сердито.
Otar Dovzhenko
5276 дн. тому
"Анонси передач" - це дивовижна назва для телепродукту 21 століття :)
ZS
5276 дн. тому
Ггг. Я колись таке на одній ОДТРК робив. Записував англійськомовний випуск Euronews. Потім з їх сайту брав російські тексти сюжетів і перекладав. Потім сам же начитавув, монтував звук і віддавав на ефір. На все про все півтори години роботи.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду