Адвокат родини Розвадовського вважає, що вбивство було сплановане і здійснене з корисливих мотивів

20 Лютого 2012
7203
20 Лютого 2012
15:11

Адвокат родини Розвадовського вважає, що вбивство було сплановане і здійснене з корисливих мотивів

7203
Адвокат родини Розвадовського вважає, що вбивство було сплановане і здійснене з корисливих мотивів

Адвокат Євгеній Солодко, старший партнер адвокатської групи «Солодко і партнери», який представляє інтереси родини загиблого Віталія Розвадовського, переконаний, що вбивство фотографа було сплановане і вчинене з корисливих мотивів. Про це він сказав у коментарі «Детектор медіа».

 

«Безумовно, у нас є власна версія розгортання подій того трагічного вечора. Зібрані нами факти свідчать про те, що вбивство Віталія Розвадовського було заздалегідь сплановане і вчинене з корисливих мотивів», - зазначив він.

 

Також пан Солодько стверджує, що в справі мова йде не про 20 тис. гривень, які стали мотивом убивства за версією міліції, а про значно більшу суму. Про ці всі факти адвокат вже повідомив слідство. Однак на запитання «Детектор медіа», наскільки його версія співпадає з офіційною версією слідства, він відповів: «Про офіційну версію слідства, встановлені факти та зібрані докази і ми, і сторона захисту дізнаємося лише після його завершення, коли буде оголошено про закінчення досудового слідства і сторони зможуть ознайомитися з матеріалами кримінальної справи».

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», адвокат обвинуваченого у справі Ярослава Полушкіна Віктор Чевгуз наполягає на тому, що його довіритель не скоював умисного вбивства, а лише оборонявся. Також він стверджує, що Ярослав Полушкін та Віталій Розвадовський були тверезі, а в матеріалах справи не йде мова про викрадення у вбитого 20 тис. гривень. На його думку, обвинувачений перевищив межі необхідної самооборони, однак не вдавався до умисного вбивства.

 

Нагадаємо, фотокореспондент тижневика «2000» Віталій Розвадовський загинув у ніч з 28 на 29 листопада. Його завдали численних ножових поранень близько 23:00 у під'їзді будинку, розташованого за адресою Харківське шосе, 168г. Після того, як його доставили у лікарню, він помер від втрати крові. Основною версією слідства був побутовий конфлікт зі знайомим фотографа, 17-річним Ярославом Полушкіним. За однією з версій, напад на Розвадовського підозрюваний вчинив з корисливою метою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7203
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду