detector.media
20.02.2012 15:11
Адвокат родини Розвадовського вважає, що вбивство було сплановане і здійснене з корисливих мотивів

Адвокат Євгеній Солодко, старший партнер адвокатської групи «Солодко і партнери», який представляє інтереси родини загиблого Віталія Розвадовського, переконаний, що вбивство фотографа було сплановане і вчинене з корисливих мотивів. Про це він сказав у коментарі «Детектор медіа».

 

«Безумовно, у нас є власна версія розгортання подій того трагічного вечора. Зібрані нами факти свідчать про те, що вбивство Віталія Розвадовського було заздалегідь сплановане і вчинене з корисливих мотивів», - зазначив він.

 

Також пан Солодько стверджує, що в справі мова йде не про 20 тис. гривень, які стали мотивом убивства за версією міліції, а про значно більшу суму. Про ці всі факти адвокат вже повідомив слідство. Однак на запитання «Детектор медіа», наскільки його версія співпадає з офіційною версією слідства, він відповів: «Про офіційну версію слідства, встановлені факти та зібрані докази і ми, і сторона захисту дізнаємося лише після його завершення, коли буде оголошено про закінчення досудового слідства і сторони зможуть ознайомитися з матеріалами кримінальної справи».

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», адвокат обвинуваченого у справі Ярослава Полушкіна Віктор Чевгуз наполягає на тому, що його довіритель не скоював умисного вбивства, а лише оборонявся. Також він стверджує, що Ярослав Полушкін та Віталій Розвадовський були тверезі, а в матеріалах справи не йде мова про викрадення у вбитого 20 тис. гривень. На його думку, обвинувачений перевищив межі необхідної самооборони, однак не вдавався до умисного вбивства.

 

Нагадаємо, фотокореспондент тижневика «2000» Віталій Розвадовський загинув у ніч з 28 на 29 листопада. Його завдали численних ножових поранень близько 23:00 у під'їзді будинку, розташованого за адресою Харківське шосе, 168г. Після того, як його доставили у лікарню, він помер від втрати крові. Основною версією слідства був побутовий конфлікт зі знайомим фотографа, 17-річним Ярославом Полушкіним. За однією з версій, напад на Розвадовського підозрюваний вчинив з корисливою метою.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY