Віталія Розвадовського ховатимуть 1 грудня

30 Листопада 2011
7171
30 Листопада 2011
13:09

Віталія Розвадовського ховатимуть 1 грудня

7171
Віталія Розвадовського ховатимуть 1 грудня

Убитого фотографа Віталія Розвадовського ховатимуть у четвер, 1 грудня, о 14:00 на Байковому кладовищі. Про це повідомляє редакція тижневика «2000» на своєму сайті.

 

Перед цим о 12:00 відбудеться відспівування у Видубицькому монастирі (вул. Видубицька, 40). Їхати від станції метро «Дружби народів» тролейбусом №48 до мосту Патона.

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним, знайомим і колегам Віталія.

 

Під час поховання можна буде надати фінансову допомогу родині Віталія Розвадовського, зазначається у повідомленні «2000». Його сестра Дарія також просить усіх, хто готовий допомогти, перераховувати гроші на карту Приватбанку 4149 6050 5098 5308 (Марков Павло Сергійович).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7171
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Коллега
4502 дн. тому
Большая просьба к редакциям Телекритики и особенно газеты 2000. Семья Виталика нуждается в помощи. В комментариях уже появляются номера счетов для помощи семье, но в их достоверности есть сомнения. Разместите пожалуйста на сайте 2000 и Телекритика ОФИЦИАЛЬНЫЕ сообщения о сборе средств, в помощь семье погибшего коллеги. Мы очень хотим помочь, но хочется при этом не ошибиться и не накормить мошенников. Заранее спасибо!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду