НМПУ вимагає покарати вбивцю фотографа Розвадовського

29 Листопада 2011
11721
29 Листопада 2011
16:12

НМПУ вимагає покарати вбивцю фотографа Розвадовського

11721
НМПУ вимагає покарати вбивцю фотографа Розвадовського

Незалежна медіа-профспілка України вимагає від влади розслідування та суворого покарання для вбивці фотокореспондента тижневика «2000» Віталія Розвадовського.

 

Віталія Розвадовського було вбито 28 листопада. За цим фактом порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

 

Медіапрофспілка висловлює співчуття рідним і друзям Віталія Розвадовського.

 

Крім того, НМПУ нагадує МВС, що досі залишаються не розкритими інші вбивства. «Лише 23 листопада профспілка брала участь у протестах проти безкарності у Адміністрації президента. Тоді медіа-профспілка передала керівнику ГУ Адміністрації президента Денису Іванеску петицію з вимогою розслідувати злочини проти журналістів. У списку було близько 50 імен», - йдеться у заяві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11721
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Коллега
4502 дн. тому
Просьба к Медиапрофсоюзу разместить на сайте и организовать ОФИЦИАЛЬНЫЙ сбор средств в помощь семье Виталия. Очень многие хотят помочь, семье нужна поддержка!
Варешка
4502 дн. тому
"НМПУ вимагає покарати" - молодцы ребята. Пора им проводить пятиминутки ненависти. Устраивать общие собрания, чтобы каждый мог заклеймить, показательный процесс, а потом казнить на Кре... нет, лучше на Олимпийском, и билеты продавать, телетрансляцию устроить... Интересно, если НМПУ не потребует, так убийцу отпустят? Откуда вдруг такая кровожадность и мстительность? Ну, убил - отсидит свое. Вот если бы его выпустили, тогда такая реакция была бы более понятной. Нагнетают истерию? Зачем?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду