Міліція заявляє, що підозрюваний у вбивстві Розвадовського визнав свою провину (ДОПОВНЕНО)

30 Листопада 2011
14698
30 Листопада 2011
18:32

Міліція заявляє, що підозрюваний у вбивстві Розвадовського визнав свою провину (ДОПОВНЕНО)

14698
Родичі звинуваченого спростовують визнання провини
Міліція заявляє, що підозрюваний у вбивстві Розвадовського визнав свою провину (ДОПОВНЕНО)

Заступник начальника управління зв'язків з громадськістю МВС Сергій Бурлаков заявив, що підозрюваний у вбивстві фотокореспондента тижневика «2000» Віталія Розвадовського визнав свою провину. Цю інформацію він повідомив у коментарі «Детектор медіа».

 

«Він визнав свою провину. Після цього проводитимуться подальші слідчі дії, які дадуть зрозуміти, наскільки його свідчення відповідають дійсності», - сказав пан Бурлаков.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», міліція підозрює у вбивстві фотографа його знайомого, однак його ім'я не розголошує. За інформацією колег загиблого, мова йде про 17-річного фотографа Ярослава Полушкіна.

 

Водночас тітка підозрюваного, журналіст Вікторія Полушкіна не вірить в те, що її небіж причетний до вбивства.

 

У коментарі «Детектор медіа» Вікторія Полушкіна спростувала визнання Ярославом провини. «Ярослав є обвинуваченим у справі. Йому інкримінують умисне вбивство. Але звинувачений своєї вини не визнає, оскільки умисного вбивства Віталія він не здійснював і не бажав його вбивати», - написала вона в sms.

 

Нагадаємо, Віталій Розвадовський був убитий у ніч на 29 листопада під час бійки в під'їзді будинку, розташованого за адресою: Харківське шосе, 168г.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14698
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду