У справі про вбивство Розвадовського нова версія і затримання

3 Грудня 2011
9302
3 Грудня 2011
15:06

У справі про вбивство Розвадовського нова версія і затримання

9302
Слідчі припускають, що 17-річний підозрюваний вчинив напад з метою заволодіння грошима. Ціна життя - 20 тис. грн
У справі про вбивство Розвадовського нова версія і затримання

Співробітники київської міліції затримали ще трьох молодих людей, які можуть бути причетними до вбивства фотокореспондента газети «2000» Віталія Розвадовського.

 

Як повідомляє управління зв'язків із громадськістю ГУ МВС України в Києві, встановлено, що напад на Розвадовського вчинив основний підозрюваний - 17-річний юнак, який має стосунок до фотосправи, - з корисливою метою.

 

Напередодні Віталій Розвадовський передав йому близько 20 тис. грн як передоплату за придбання кількох айфонів за цінами, значно нижчими за ринкові. У день вбивства підозрюваний заманив потерпілого у будинок, де стався злочин, під приводом передачі телефонів.

 

Із свідчень трьох затриманих випливає, що їх запросив головний підозрюваний, аби вони імітували напад на потерпілого та головного підозрюваного, щоб забезпечити останньому алібі, повідомляє столична міліція. Вже з'ясовано, що всі затримані юнаки займаються бойовим самбо.

 

Піднявшись ліфтом на десятий поверх, потерпілий з підозрюваним сходами пішли на одинадцятий. Між поверхами, на східцевому майданчику на них чекали спортсмени.

 

Але у момент нападу все пішло не так, як планував головний підозрюваний: Віталію Розвадовському вдалося вирватися. Він встиг добігти до другого поверху. Наздогнавши потерпілого, основний підозрюваний наніс йому кілька десятків ножових поранень, від яких фотокореспондент помер.

 

Факт нанесення ударів ножем саме головним підозрюваним підтверджено зібраними доказами, повідомляє міліція. Ступінь участі у вчиненні злочину інших затриманих встановлюється, слідство триває.

 

Як повідомляла "Детектор медіа", фотокореспондент тижневика «2000» Віталій Розвадовський загинув 28 листопада. Його було вбито близько 23:00 у під'їзді будинку, розташованого за адресою Харківське шоссе, 168г. На тілі фотографа виявлено численні ножові поранення. Після того, як його доставили у лікарню, він помер від втрати крові. Основною версією слідства був побутовий конфлікт.

 

У вбивсті Віталія Розвадовського міліція підозрює його 17-річного знайомого. За деякими даними, це Ярослав Полушкін, учень фотографа.

 

«Детектор медіа»

Фото з сайту "2000"

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9302
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду