Вікторія Полушкіна не вірить у причетність племінника до вбивства фотографа Розвадовського

30 Листопада 2011
12374
30 Листопада 2011
18:18

Вікторія Полушкіна не вірить у причетність племінника до вбивства фотографа Розвадовського

12374
Вікторія Полушкіна не вірить у причетність племінника до вбивства фотографа Розвадовського

Журналіст Вікторія Полушкіна не вірить у те, що її племінник Ярослав винний у вбивстві фотокореспондента тижневика «2000» Віталія Розвадовського. Про це вона заявила у коментарі газеті «Сегодня», який підтвердила і «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, міліція підозрює у вбивстві фотографа його знайомого, однак ім'я не розголошує. За інформацією колег загиблого, мова йде про 17-річного фотографа Ярослава Полушкіна.

 

За словами Вікторії Полушкіної, Ярослав перебуває в Лікарні швидкої допомоги з пораненнями обох долонь, струсом мозку та «відбитою ниркою». «Він лежить в окремій палаті, де практично постійно з ним перебуває слідчий, і про стан здоров'я мого племінника та похресника, ми дізнаємося від нього. Але я хочу офіційно заявити - ані я, ані моя родина не вірить у те, що Ярослав міг здійснити це вбивство. У нього не було ні намірів, ні мотивів. Вони були друзями з Віталіком, який знав Ярослава з 12 років. Віталік був учителем Ярослава, він вчив його фотомистецтву, вони часто бували разом, він брав його на зйомки», - розповіла вона в коментарі «Сегодня».

 

Також вона підтвердила, що в день загибелі фотографа Ярослав Полушкін був із ним. Пані Полушкіна зазначила що не може розголошувати таємницю слідства, але наголосила, що її небіж «чинив опір і хапався за ніж», саме тому його долоні порізані.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12374
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду