У Києві відбудеться виставка робіт Віталія Розвадовського

10 Лютого 2012
5182
10 Лютого 2012
11:23

У Києві відбудеться виставка робіт Віталія Розвадовського

5182
У Києві відбудеться виставка робіт Віталія Розвадовського

Колеги вбитого фотографа Віталія Розвадовського організували персональну виставку його робіт. Про це йдеться на сайті фотографа rozvadovskyi.com.

 

Виставка пройде з 29 лютого по 8 березня у філіалі Київського національного музею російського мистецтва «Дитяча картинна галерея» («Шоколадний будиночок»).

 

На ній будуть представлені найкращі роботи фотографа за останні 10 років від його першого репортажу до останнього. Для виставки відібрано понад 100 світлин: політичних діячів, чиновників, художників, учасників народних гулянь, акцій протесту, парламентських бійок тощо.

 

Віталій співпрацював з такими виданнями, як газета «2000», Forbes, Weekly.UA, PHL, «Экономические известия», «Профиль». У його архіві тисячі репортажів, інтерв'ю та студійних фотосесій.

 

Віталій Розвадовський захопився фотографією ще у школі, з цим захопленням він прийшов у фотогурток Київського палацу піонерів. У пресі його роботи почали з'являтися з 2002 року, коли він почав працювати у газеті «2000». Далі він знімав для низки провідних видань. Також Віталій працював більд-редактором журналу «Чистая прибыль».

 

Його роботи друкувалися під псевдонімами: Віталій Січень, Віталій Борцов, Михайло Свєтлов, Віктор Вєдомий, Віталій Александров.

 

«От каждого из выбранных им имен веет добротой и светом - теми качествами, которые были так свойственны Виталию. Благодаря своей искренней любви к окружающим, доброжелательности, открытости он легко располагал к себе людей, и оставил после себя добрую память. Его оптимизм, юмор, харизма и сейчас вдохновляют друзей и близких. А огромное творческое наследие Виталия может быть прекрасным ориентиром и образцом для тех, кто всерьез хочет посвятить себя фотографи», - так колеги характеризують роботи Віталія на сайті. Світлини Віталія можна переглянути тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5182
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду