detector.media
30.11.2011 18:32
Міліція заявляє, що підозрюваний у вбивстві Розвадовського визнав свою провину (ДОПОВНЕНО)
Родичі звинуваченого спростовують визнання провини

Заступник начальника управління зв'язків з громадськістю МВС Сергій Бурлаков заявив, що підозрюваний у вбивстві фотокореспондента тижневика «2000» Віталія Розвадовського визнав свою провину. Цю інформацію він повідомив у коментарі «Детектор медіа».

 

«Він визнав свою провину. Після цього проводитимуться подальші слідчі дії, які дадуть зрозуміти, наскільки його свідчення відповідають дійсності», - сказав пан Бурлаков.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», міліція підозрює у вбивстві фотографа його знайомого, однак його ім'я не розголошує. За інформацією колег загиблого, мова йде про 17-річного фотографа Ярослава Полушкіна.

 

Водночас тітка підозрюваного, журналіст Вікторія Полушкіна не вірить в те, що її небіж причетний до вбивства.

 

У коментарі «Детектор медіа» Вікторія Полушкіна спростувала визнання Ярославом провини. «Ярослав є обвинуваченим у справі. Йому інкримінують умисне вбивство. Але звинувачений своєї вини не визнає, оскільки умисного вбивства Віталія він не здійснював і не бажав його вбивати», - написала вона в sms.

 

Нагадаємо, Віталій Розвадовський був убитий у ніч на 29 листопада під час бійки в під'їзді будинку, розташованого за адресою: Харківське шосе, 168г.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY