Міліція підозрює у вбивстві фотографа Розвадовського його знайомого

29 Листопада 2011
12787
29 Листопада 2011
18:37

Міліція підозрює у вбивстві фотографа Розвадовського його знайомого

12787
Міліція підозрює у вбивстві фотографа Розвадовського його знайомого

Підозрюваним у вбивстві фотокореспондента тижневика «2000» Віталія Розвадовського є його знайомий. Такою є попередня інформація слідства, повідомив «Детектор медіа» заступник начальника управління зв'язків з громадськістю МВС Сергій Бурлаков.

 

За його словами, 28 листопада Віталій Розвадовський, який мешкає в центрі міста на Печерську, зі знайомим прийшов у будинок за адресою: Харківське шосе, 168г, де між ними відбулася «побутова сварка», а далі - бійка, внаслідок якої обоє отримали ножові поранення. За даними міліції, їх забрала швидка, під час операції у Лікарні швидкої допомоги Віталій Розвадовський помер.

 

Ім'я підозрюваного міліція не розголошує. Однак повідомляє, що загрози його життю немає. Його зараз допитують співробітники міліції.

 

Також пан Бурлаков не підтверджує чутки про те, що у загиблого фотографа намагались відібрати флешку.

 

Сергій Бурлаков вкотре наголосив, що вся інформація, яку озвучує міліція, є попередньою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12787
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Коллега
4530 дн. тому
Большая просьба к редакциям Телекритики и особенно газеты 2000. Семья Виталика нуждается в помощи. В комментариях уже появляются номера счетов для помощи семье, но в их достоверности есть сомнения. Разместите пожалуйста на сайте 2000 и Телекритика ОФИЦИАЛЬНЫЕ сообщения о сборе средств, в помощь семье погибшего коллеги. Мы очень хотим помочь, но хочется при этом не ошибиться и не накормить мошенников. Заранее спасибо!
Коллега
4531 дн. тому
Жаль, что Мустафа на ровном месте ищет повод попиариться. В этом случае это гадко и противно. Виталик мы тебя любим и помним.
Г.Б.
4531 дн. тому
Милиция врет. Мустафа умничает. Виталик заказал через интернет-магазин дорогую электронную штучку. Поехал по адресу на Харьковский массив вместе с другом. На лестничной площадке дома, где продавалась "штучка" их встретили грабители. Они и зарезали сопротивляющегося Виталика, друг в реанимации. ПОЧЕМУ ВСЕ ВРУТ? Это вопрос.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду