detector.media
30.11.2011 18:18
Вікторія Полушкіна не вірить у причетність племінника до вбивства фотографа Розвадовського

Журналіст Вікторія Полушкіна не вірить у те, що її племінник Ярослав винний у вбивстві фотокореспондента тижневика «2000» Віталія Розвадовського. Про це вона заявила у коментарі газеті «Сегодня», який підтвердила і «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, міліція підозрює у вбивстві фотографа його знайомого, однак ім'я не розголошує. За інформацією колег загиблого, мова йде про 17-річного фотографа Ярослава Полушкіна.

 

За словами Вікторії Полушкіної, Ярослав перебуває в Лікарні швидкої допомоги з пораненнями обох долонь, струсом мозку та «відбитою ниркою». «Він лежить в окремій палаті, де практично постійно з ним перебуває слідчий, і про стан здоров'я мого племінника та похресника, ми дізнаємося від нього. Але я хочу офіційно заявити - ані я, ані моя родина не вірить у те, що Ярослав міг здійснити це вбивство. У нього не було ні намірів, ні мотивів. Вони були друзями з Віталіком, який знав Ярослава з 12 років. Віталік був учителем Ярослава, він вчив його фотомистецтву, вони часто бували разом, він брав його на зйомки», - розповіла вона в коментарі «Сегодня».

 

Також вона підтвердила, що в день загибелі фотографа Ярослав Полушкін був із ним. Пані Полушкіна зазначила що не може розголошувати таємницю слідства, але наголосила, що її небіж «чинив опір і хапався за ніж», саме тому його долоні порізані.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY