Анатолій Векслярський (DJ Толя) збирається піти з ТОНІСа

17 Жовтня 2007
26363
17 Жовтня 2007
13:25

Анатолій Векслярський (DJ Толя) збирається піти з ТОНІСа

26363
Анатолій Векслярський (DJ Толя) збирається піти з  ТОНІСа

Анатолій Векслярський (відомий як Dj Толя) може піти з посади керівника відділу музичних програм каналу ТОНІС. Про це він повідомив у власному Інтернет-щоденнику, опублікувавши також цитати із своєї розмови з керівником каналу Дмитром Тузовим про майбутнє каналу та свого власного проекту. У щоденниковому записі також ідеться про підтримку каналом ТОНІС Партії зелених України. Нагадаємо, саме це стало причиною попередження, винесеного ТОНІСу Національною радою з питань телебачення і радіомовлення.

 

«ТК» поки що не вдалося зв’язатися з Анатолієм особисто, аби отримати підтвердження його намірів покинути ТОНІС із перших уст, а також з’ясувати, чи є це його ініціативою, чи рішенням керівництва каналу. Ситуацію прокоментував в.о. голови правління каналу Дмитро Тузов.

 

«Зараз це питання вирішується, - сказав пан Тузов. – Вчора ми з Анатолієм мали бесіду. Я спитав, що було зроблено за півроку. Його програма мала вийти 9 жовтня, Але студії досі немає, і я навіть не бачив концепції програми. Він пояснив, що вони займались телемарафоном «Жива земля» і сказав, що саме він розглядався у якості «пілоту». Але ж це зовсім різні речі! «Пілот» необхідний для того, щоб побачити недоліки програми, попрацювати зі звуком і світлом. Я не уявляю, як можна було планувати прямий ефір на 9 жовтня. Ми ж працюємо на загальнонаціональному каналі, а не в сільському клубі».

 

Питання про можливе звільнення пана Векслярського, за словами Дмитра Тузова, буде винесене на розгляд наглядової ради ТОНІСа найближчим часом.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26363
Читайте також
15.11.2007 18:29
Світлана Остапа
14 918
24.10.2007 13:19
Тарас Загородний
для «Детектор медіа»
30 945
11.10.2007 14:55
Виталий Портников, «Газета 24»
10 677
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Irina
6020 дн. тому
Nork, видимо здесь самый умный! Ведь, если вы неформат сравниваете с каналом А-ОNE... тогда, здесь все совсем запущенно. Говорить мы все умеем и любим! А, вот сделать что-нибудь... Мда... У канала был шанс стать интересным людям. Но, зачем это ему? Канал как не смотрели, так, теперь точно смотреть и не будут! Смотрите рейтинги!!!
Nork
6030 дн. тому
Простому гостю - Вы хотя бы работали когда-нибудь на ТВ?! Умник наш! Направленность у канала какая,аудитория? Какие музыкальные передачи,какая неформатная музыка на канале где круглые сутки птичкисинички? Будем делать неформат и рейтинг будет неформат,где-то так 0,05 по Украине? Вы об этом? Я лично об этом. А неформатная музыка присутствует на A-ONE...
simply_guest
6031 дн. тому
более глупых камментов еще не видел >Какие музыкальные передачи в опу, для этого есть музканалы!!! покажи хоть один вменяемый "музканал"? "музканал", на которм присутствует неформатная музыка? или попс-клонирование уже настолько прочно всем промыло моск? дофига "радиостанций" и "музканалов", раличающихся названиями - это норма? что ВЫ лично сделали для ТОНИСА?
Nork
6031 дн. тому
Ой, как эти "гении" надоели. Что ты делал эти все месяцы,где пилот/ы?! Да ни фига, на работе видели пару раз в месяц. Какие музыкальные передачи в опу, для этого есть музканалы!!! Вали давай с Тониса! Вот и тут запахло жаренным)))))))))) Команда Князя во всей красе!!!
В-ся
6036 дн. тому
Кто такой? на канале появлялся когда зарплату давали , а пилота так и не увидели. Музыкальный наш, иди с богом.......
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду