Ірина Король призначена в.о. головного редактора новин ТОНІСа

2 Листопада 2007
28003
2 Листопада 2007
16:57

Ірина Король призначена в.о. головного редактора новин ТОНІСа

28003
Ірина Король призначена в.о. головного редактора новин ТОНІСа
Ірина Король призначена виконувачем обов’язків головного редактора служби інформації каналу ТОНІС. Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
«Ірина – дуже досвідчений журналіст. Вона разом зі мною розробляла концепцію каналу, має довіру коллективу. Ми всі допомагатимемо їй, і вона, я думаю, впорається», - прокоментував це призначення виконувач обов'язків голови правління каналу ТОНІС Дмитро Тузов.
 
Нагадаємо, попередній шеф-редактор новин ТОНІСа, Артем Шевченко, на початку жовтня звільнився у зв'язку з конфліктом у холдингу «МедіаДім». За його словами, він не захотів залишатись на каналі після того, як його покинув Микола Княжицький, на чиє запрошення Артем прийшов працювати на ТОНІС.
 
На запитання, чому Ірину призначено лише виконувачем обов’язків, а не повноцінним керівником інформаційної служби, Дмитро Тузов відповів: «Я думаю, це питання часу. Це формальність: Ірина пройде період адаптації до нової посади і стане головним редактором новин каналу».
 
Ірина Король починала свою телевізійну кар’єру у 2000 році у програмі  «7 днів» (НТКУ); у у 2002-му пішла звідти через цензуру і політичний тиск з боку керівника телекомпанії Вадима Долганова. Потім працювала на ТОНІСі, звідки також невдовзі звільнилась через цензуру, й повернулась до роботи в інформаційній службі каналу у 2004-му. Останнім часом Ірина вела інформаційну програму «24 години».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28003
Читайте також
15.11.2007 18:29
Світлана Остапа
14 918
24.10.2007 13:19
Тарас Загородний
для «Детектор медіа»
30 945
11.10.2007 14:55
Виталий Портников, «Газета 24»
10 676
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Jisk
6016 дн. тому
Ой,кого вспомнили!))) Бенза!!! А на Тонисе воровали ВСЕ! Не любите Бензу - так и напишите. Она была не одна такая. Вспомните хотя б Старицкого) Сегодны это князь. Так что Тонису на "хороших" менеджеров всегда везло!
аноним
6016 дн. тому
бенза была страшной стервой. хорошо что эта гидра сгинул в никуда. насколько я знаю она после увольнения начала безпробудно пить и последние пол года вообще не появляется на людях. ее умению тырить деньги можна позавидовать - руководству канала называла одну сумму необходимую для производства проекта, берет деньги и на проект идет максимум пятая часть....
Шанувальник
6018 дн. тому
Наснаги Ірині і творчих успіхів!
Прохожий
6018 дн. тому
В 1999-м, в газете "Наша газета+", ее еще учили, как правильно писать заметки. Что начинать надо с ответов на вопросы - "что? где? когда? и для чего?". А в остальном она - хорошая девочка. Удачи ей!
Нейтрал
6019 дн. тому
P.s. Насколько я знаю, у И.Король кроме медицинского, журналистское образование (журфак университета им. Шевченко). И пятнадцатилетний практический опыт в профессии.
Зритель
6019 дн. тому
Ирина! Вы молодец, мы в вас верим!! Сил вам и здоровья!
Нейтрал
6019 дн. тому
Цензура госпожи Бензы, веровавшей, что реальный собственник канала – ее мнимые покровители во власти, предопределила в 2002 г. временный уход Ирины Король из канала. Думаю, Наталья Бенза изменила свое суждение после увольнения через какое-то время.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду