Микола Княжицький теж іде від Костеріна і видаватиме з Портниковим газету

9 Жовтня 2007
12615
9 Жовтня 2007
10:27

Микола Княжицький теж іде від Костеріна і видаватиме з Портниковим газету

12615
Микола Княжицький теж іде від Костеріна і видаватиме з Портниковим газету
Президент холдингу «МедіаДім» і голова правління каналу ТОНІС Микола Княжицький підтвердив справедливість звинувачень на адресу власника холдингу Володимира Костеріна, що містяться у відкритому листі Віталія Портникова.
 
«На жаль, я був свідком частини цих подій, тому сьогодні написав заяву про звільнення з посади голови правління каналу ТОНІС. Я отримав від Віталія листа і прочитав його: все, що там написано, відповідає дійсності. Справді, чинився тиск на редакцію і були намагання встановити цензуру, тому в мене немає в цій ситуації іншого виходу», - сказав пан Княжицький «Детектор медіа».
 
Він також повідомив, що, оскільки є співзасновником «Газети 24», то має намір продовжити співпрацю з Віталієм Портниковим і разом із «фактично тим самим колективом» випускатиме її надалі. «Чи це буде ця сама газета, чи вона матиме іншу назву, але за формою газета буде та сама», - сказав він, а на запитання, чи колектив газети піде разом із ними, відповів, що «в газеті працює дуже багато людей, але більшість чесних людей нас підтримує».
 
Тим часом, як виявилось, Володимир Костерін може навіть не знати про те, що Княжицький і Портников покидають його холдинг. «Я дуже довго намагався з ним зв’язатись, він за кордоном, завтра повертається. Я не знаю, чи він взагалі знає про наші заяви», - сказав Микола Княжицький.
 
О 14.30 в УНІАН пройде прес-конференція за участю Віталія Портникова, на якій він пояснить причини свого звільнення та відповість на запитання журналістів.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12615
Теги:
Читайте також
31.12.2008 16:25
Дмитрий Серебренников, «Реальная газета»
46 753
15.11.2007 18:29
Світлана Остапа
14 918
24.10.2007 13:19
Тарас Загородний
для «Детектор медіа»
30 946
11.10.2007 14:55
Виталий Портников, «Газета 24»
10 681
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Fox
6046 дн. тому
Коля, сколько переговорщики от ИСД и Юленьки пообещали за активы Костерина? Ась?
6046 дн. тому
Наверное провалился план Княжицкого - опустить рейтинг канала ниже "уровня моря", чтоб инвестор продал его. Не получилось, нужно "красиво" свалить.
6046 дн. тому
Ви знали, що Портніков і Княжицький були не просто журналістами, а й партнерами по проекту? Ви знаєте, що інвестор за кілька днів до скандалу зупинив платіжки Княжицького, який хотів придбати незрозумілу апаратуру для Тонісу, і почав внутрішнє розслідування? Ви знаєте, що в день, коли Портніков дав пресуху - починався фінансовий аудит?
Прохор
6046 дн. тому
Кстати, Тонис был хорош и раньше. Изменился ли Он в какую-либо сторону сказать трудно, что не стал лучше с приходом МК - точно. Что касается газеты - газета как газета, не отличающаяся проникновенным радикализмом, обычное информ. издание в котором по сути цензуры не бывает. Посмотрим на ваши новые проекты, братцы журналисты.
WE
6047 дн. тому
Ой! Иди уже куда-нибудь, тока подальше от Тониса!
KVVK
6047 дн. тому
Скатертью дорожка! Насчет поддержки - коллектива - ба-а-а-альшой вопрос!
Leon
6047 дн. тому
Наконец-то!!! Тонис вздохнет! А это только причина, бежит он, потому как чует жопу, а доводить не хочет. Ну Слава Богу! Опять развалил и опять сбежал. Хороший послужной список....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду