Дмитро Тузов став в.о. голови правління ТОНІСа і не визнає за каналом «зеленого» ухилу

9 Жовтня 2007
8514
9 Жовтня 2007
13:16

Дмитро Тузов став в.о. голови правління ТОНІСа і не визнає за каналом «зеленого» ухилу

8514
Дмитро Тузов став в.о. голови правління ТОНІСа і не визнає за каналом «зеленого» ухилу
Дмитра Тузова представили колективу телеканалу ТОНІС як  виконувача обов’язків голови правління. Це підтвердив у телефонній розмові з кореспондентом «ТК» сам Дмитро Тузов.
 
Він також зазначив, що ніхто з колективу телеканалу не подав заяви про звільнення, у тому числі й Микола Княжицький, який зараз перебуває на лікарняному. Нагадаємо, шеф-редактор холдингу «МедіаДім» Віталій Портников і голова правління ВАТ ТК «ТОНІС» Микола Княжицький 9 жовтня заявили про те, що звільняються на знак протесту проти дій акціонера холдингу «МедіаДім» Володимира Костеріна. Зокрема, Костеріну закидають політичну цензуру та тиск на редакції медіа, які входять у холдинг – «Газети 24» і каналу ТОНІС.
 
Дмитро Тузов заявив, що сам особисто не зазнавав тиску, про який йдеться у відкритому листі Віталія Портникова і наявність якого підтвердив Микола Княжицький. Не визнає він і того, що канал посилено «піарив» «зелених».
 
«У новинах телеканалу ТОНІС представлені точки зору всіх політичних сил, а матеріали про Партію зелених, мабуть, не перевищують у загальній кількості того відсотку, який партія набрала на виборах», – наголосив пан Тузов. Слід зазначити, що Дмитро Тузов був кандидатом у депутати від Партії зелених, яку очолює Володимир Костерін.
 
Детальніше про зміни, що очікують телеканал ТОНІС з його приходом, Дмитро Тузов пообіцяв розповісти «Детектор медіа» завтра.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8514
Теги:
Читайте також
15.11.2007 18:29
Світлана Остапа
14 918
24.10.2007 13:19
Тарас Загородний
для «Детектор медіа»
30 946
11.10.2007 14:55
Виталий Портников, «Газета 24»
10 681
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Kuchera
6030 дн. тому
Если придёт Ткачик,да,кранты Тонису. Правильно сказано - полигон для экспериментов! А костеринские дыры,я б даже сказал уже рвы)) даже Ткач не залатает...Да,а Тузов ничего не предложит,зарплаты в 300 уёв и паши сутками, и может быть тебе скажут спасибо.И это без техники, убитый эфир,операторов нет. Плохо,очень плохо.Там даже людей в командировки не отправляют,потому как денег нет или они ушли в карман другого...На повышение зарплаты люди пишут,пишут,пишут,ни кто не утверждает. Да, очень многие уже на хороших каналах,на хороших зарплатах и возвращаться ни кто не собирается. И далеко не из-за зарплат, а просто людей обидели
24
6037 дн. тому
"Счастливые" вы наши "тонисовцы"! К вам идет Ткачик! Опять Тонис полигон для экспериментов :(( Готовтесь ребята, после Князя дырку надо в кармане Костерина латать, а теперь уже будет пропасть!
переборчивая
6037 дн. тому
2 Dima K: интересно, как он это сделает? Люди нашли нормальную работу на стабильных каналах, влились в новый коллектив и имеют высокие зарплаты. Что может предложить им Тузов, какие перспективы на канале, который сейчас в полной Ж? Что, Костерин поскребёт по сусекам и опять десяток лимонов бахнет в канал, чтобы платить людям нормальные зп???
Dima K
6040 дн. тому
Первый и правильный шаг Тузова должен быть один - попытаться вернуть старых, но проверянных и проффесиональных сотрудников. Если есть у него конечно сейчас такие полномочия, и главное желание. Успехов,Дмитрий!
Z
6045 дн. тому
Ой, умереть не встать, какое давление ребята выдержали :))))))))) Мыши плакали, давились, но все-таки продолжали жрать кактус!
24
6045 дн. тому
команда Княжицкого много кого повыживала и хотела выжить... А ни фига! No pasaran! :))))))))))))
El
6046 дн. тому
Действительно, канал покинуло много професионалов, потому что их выжила оттуда команда Княжицкого. И не надо говорить про какое-то давление... ведь давились, а деньги брали! Просто время пришло разобраться А КТО ЖЕ МЕНЕДЖЕР? а король оказался голым.....
Nik
6046 дн. тому
Да, и вновь что-то новенькое на Тонисе...)Да, поговаривают Княжицкий спустил канал по полной, рейтинги ниже плинтуса...дальше не куда, вот и бежит. Тузов же был уже и.о. Тониса. Посмотрим, а вообще я рад за канал. Я знаю что очень многих талантливых уволили ребят или сделали так чтобы уволились. А жаль, очень жаль....Ну, с новым сезоном,Тонис!
Artem
6046 дн. тому
Думаю, что этот момент станет для ТОНИСа началом рассвета! Все будет ОК!
Abaddona
6046 дн. тому
Крысы бегут с корабля, в котором прогрызли дырку... Очень рад за Дмитрия и Тонис...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду