Костерін не продав Княжицькому «Газету 24»

16 Січня 2008
14557
16 Січня 2008
11:50

Костерін не продав Княжицькому «Газету 24»

14557
Костерін не продав Княжицькому «Газету 24»
Володимир Костерін не відреагував на пропозицію Миколи Княжицького продати йому «Газету 24». За словами колишнього президента та власника 9% акцій компанії «МедіаДім», переговори щодо продажу 90% акцій ТОВ «Медіадім» не мали успіху, оскільки представники головного інвестора не стали обговорювати пропозиції Княжицького.
 
«Мені і тим людям, які разом зі мною починали цей проект, було шкода його лишати, оскільки ми встигли втілити його лише на 10%. Тому у нас було бажання  викупити газету. Ми розуміли, що викупити  її буде не легко, тому запропонували ціну, яка в декілька разів перевищувала ті кошти, які були вкладені у це видання до того часу, як воно почало виходити», - наголосив Микола Княжицький у розмові з «ТК».
 
За його словами, за 90% акцій «МедіаДому» було запропоновано $6 млн, а також погашення кредиту компанії обсягом 20 млн грн: «Ми запропонували оферту – це пропозиція, від якої ми не мали права відмовитись, якщо інша сторона погодиться її прийняти. Я брав на себе велику відповідальність, і для того, щоб врятувати цей  проект, ми провели переговори з декількома компаніями, і дві іноземні компанії готові були виділити ці кошти. Оскільки я є співвласником цього ТОВ, то маю пріоритетне право викупу».
 
Назвати потенційних інвесторів Микола Княжицький відмовився, а позицію головних акціонерів «Газети 24» назвав нелогічною: «Інша сторона на нашу оферту не відреагувала. З моєї точки зору це неправильно і нелогічно, оскільки газета, за великим рахунком, - авторський проект, на відміну від телекомпанії, яка має ліцензії, частоти. На сьогодні ми готові бути контакті і вести переговори».
 
Зараз Микола Княжицький займається менеджментом та телевізійними проектами: «Ми продаємо і представляємо на території України групу супутникових каналів – це RTVI «Наше кіно» та «Детский мир телеклуб». Займаємось контактами з агентами, які продають ці канали кабельним мережам і продаємо рекламу на деяких із цих телевізійних каналів». Також у цьому році Микола Княжицький планує розвивати великі телевізійні проекти, деталі яких він поки що не розголошує.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14557
Читайте також
24.10.2007 13:19
Тарас Загородний
для «Детектор медіа»
30 946
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Богдан
5946 дн. тому
Удивительно! Надо же! Княжицкий облил Костерина грязью и тот не продал ему газету. Какая неожиданность!
Богдан
5946 дн. тому
Удивительно! Надо же! Княжицкий облил Костерина грязью и тот не продал ему газету. Какая неожиданность!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду