Артем Шевченко пішов із ТОНІСа

13 Жовтня 2007
9164
13 Жовтня 2007
10:43

Артем Шевченко пішов із ТОНІСа

9164
Артем Шевченко пішов із ТОНІСа
Артем Шевченко подав заяву про звільнення з посади шеф-редактора новин каналу ТОНІС. Як повідомив «Детектор медіа» сам Артем, його заява підписана. Причиною такого кроку він назвав солідарність із колегами, зокрема Миколою Княжицьким, який запросив Артема у «Медіадім».
 
12 жовтня Артем Шевченко, Микола Княжицький та Віталій Портников узяли участь в обговоренні конфлікту у «Медіадомі» у прямому ефірі програми «Свобода Савіка Шустера» на каналі «Інтер». Протилежну сторону представляв виконувач обов’язків голови правління ТОНІСа Дмитро Тузов.
 
Озвучивши свою версію подій та причин конфлікту, Віталій Портников звинуватив Володимира Костеріна в тому, що той змусив керівництво каналу ТОНІС усунути з новин згадки про будь-які політичні сили, крім Партії зелених. Микола Княжицький та Артем Шевченко підтвердили, що виконали це розпорядження інвестора, і в новинах 28 жовтня не було згадок про жодні інші партії та блоки. На що Дмитро Тузов відповів, що, по-перше, вважає, що повноважень керівництва каналу цілком вистачало для того, щоб не допустити політичної цензури, по-друге, насправді розпорядження пана Костеріна було справедливим, адже він закликав припинити політичну «джинсу» в новинах. Шкода, сказав пан Тузов, що Костерін віддав це розпорядження лише в останній день агітації.
 
Обговорення теми конфлікту в «Медіадомі» відбувалось наприкінці програми і розпочалось приблизно о 00.30.
 
Розшифрування програми «Свобода Савіка Шустера» буде опубліковане на «ТК» 15 жовтня.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9164
Теги:
Читайте також
15.11.2007 18:29
Світлана Остапа
14 918
24.10.2007 13:19
Тарас Загородний
для «Детектор медіа»
30 946
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
непомаранч
5534 дн. тому
Сергій Дацюк попередив помаранчевих, що їх викинуть http://depomaranch.at.ua/news/2009-03-04-173
астроном
5930 дн. тому
Пора уже этим кавказским пленникам жилину и костылину...простите, жилиной и костерину продавать этот гребаный тонис на семечки, это просто какой-то каналоимитатор
Ася
5969 дн. тому
Пора возвращать Доку, тем более что с УТ1 его скоро выпихнут
raf
5995 дн. тому
господа работодатели если ищете головную боль возьмите на работу "команду" во главе с Княжицким. Деньги просрут за несколько месяцев
Андрей
6023 дн. тому
Великий редактор ушел,новости не упали,а напротив по уровню выросли.Интересно, что он делал 8 месяцев у вас на канале?????????
Less
6039 дн. тому
Жалько і боляче. Колись там була хороша команда, з якою мав честь працювати. В 2004-05 це були одні з найобєктивніших новин у нашому телепросторі. Але це було ще до Княжицького. А цей кент тільки закінчив те, що почала Батаєва................. І як завжди зрубав бабал - пора йти...... А людей на Тонісі ніколи не цінили.........
To Kafa
6040 дн. тому
Чистая правда. Подтверждаю. Поддержую.
VIP
6040 дн. тому
А как Тонис от них тошнит,даже не передать...примерно как от выборов)))
Tolya
6040 дн. тому
А Горенчар и зам Наталка тож уходят? Сообчите пожалуйста. Ждём не ждёмся!
Merit
6040 дн. тому
Редкие засран...ы! Уже который день от них тошнит, и все не утихомирятся... ТОНИСу еще повезло...
АО
6040 дн. тому
Главное, чтобы он сделал правильный вывод из этой истории
Kafa
6042 дн. тому
Конечно, Шевченко знал на что и зачем, главное он шёл. Знакомым журналистам он так и пояснил прежде чем прийти на ТОНИС - иду мол бабло зарабатывать.... Он же не про зарплату говорил... а как простите бабло можно заработать ставши главным редактолром новостей??? Правильно - пуская туда джинсу.... Так как не стыдно после этого про давление морозить!!?? Хотя, этому мальчику никогда ничего не было стыдно... ДА.. прежде чем быть главным редактором ему научиться ним быть стоит. Про менеджмент практически ничего не знает... про психологию и умение работать с людьми итого меньше. У него один метод роботы - есть своё мнение - до свидания, не хочешь - пока... А ведь уважение надо было заслужить, Шевченко, а ты его не заслужил у коллектива и в этом твоя а не коллектива вина.
Dmitriy
6042 дн. тому
Чомусь вірю Світлані, навіть не працювавши на Тонісі, але трохи знаючи Артема Шевченка. Мені здається, що Княжицький, Шевченко і Портніков знали куди йшли, на які гроші і що їм потрібно буде робити за це. Назвіть мені хоча б одного власника медіа, який би, рано чи пізно, не висловлюв би побажань щодо деяких напрямків діяльності цього медіа. Той, хто вкладає гроші в медіа, має абсолютно і моральне, і законне право вимагати висвітлення свої інтересів у власному ж медіа. Не хочете робити? Ну так ніхто і не змушує. Це перше. Тепер друге - згадаючи всі медіа-проекти Княжицького, пам'ятаючи як він відбілював Кучму в момент касетного скандалу на Айсітіві, згадаючи його нещодавню перепалку на Телекритиці з Лігачовою (причому не виправдовуючи її саму в даному випадку) і знаючи, що у Княжицького є аргументи на будь-яку критику
Genik
6042 дн. тому
"У Костерина заявляют, что не давили на «24». А Портников и Княжицкий просто неудачники!" - proUA.com + Шевченко ! Кто ещё?!
Sveta
6042 дн. тому
Гамнюк,ты,Тёма! Прийдя с этой "командой" ты развалили всю инфослужбу. От твоих бредовых идей люди были в панике.На марафоне не кому было делать сюжеты,ходили, и оставшихся колек/г приговаривали поработать,без денег,даааа, сутки другие. Не правда?! Операторов даже толковых у тебя нет. Эх ты...... Ты, как и твои напарники,бежишь как крыска с корабля. От такого жуткого давления,тебе ничего не отдавили? С февраля по октябрь месяц, что вы сделали?! Правильно - просрали деньги,деньги ТОНИСА!Спустили на "шикарную" газетёнку,которой продаётся штук 50 от силы при заявленном тираже 100 тысяч...как-то слышал как газету называют сами же журналисты которые в ней работают - газетно-туалетно!!! И ты, в том числе, к этому причастен! Да, просьба есть на прощание,тут вот можно попросить забрать с собой: вечно думающего Гаренчара,всю службу м
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду