Медіа-профспілка пропонує працівникам «Медіадому» допомогу і попереджає Костеріна

10 Жовтня 2007
6944
10 Жовтня 2007
10:20

Медіа-профспілка пропонує працівникам «Медіадому» допомогу і попереджає Костеріна

6944
Медіа-профспілка пропонує працівникам «Медіадому» допомогу і попереджає Костеріна
Київська незалежна медіа-профспілка висловлює стурбованість ситуацією, яка склалась у медіахолдингу «МедіаДім». Про це повідомляє ІМІ з посиланням на прес-службу профспілки.
 
«Ми закликаємо всіх співробітників холдингу організовувати осередок НМПУ в «Газеті 24» та на телеканалі ТОНІС. Профспілкова організація – це єдиний спосіб, коли, згідно з Кодексом законів про працю, трудовий колектив може ефективно впливати на рішення власників та менеджменту компанії», - каже Михайлина Скорик, голова Медіа-профспілки у Києві. За її словами, Медіа-профспілка готова надати необхідну консультаційну та юридичну допомогу журналістам холдингу, які звернуться до профспілки.
 
Комітет КНМП попереджає власника холдингу Володимира Костеріна про неприпустимість запровадження політичної цензури у «Газеті 24» та на каналі ТОНІС, адже це суперечить Конституції України і є грубим порушенням принципу свободи слова та прав журналістів.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6944
Теги:
Читайте також
15.11.2007 18:29
Світлана Остапа
14 910
24.10.2007 13:19
Тарас Загородний
для «Детектор медіа»
30 940
11.10.2007 14:55
Виталий Портников, «Газета 24»
10 670
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
HIP
6033 дн. тому
Да какой скандал,блин. Достали уже.Это всё раздуто из-за бабла, не более. Пусть убирается с канала! И свою "команду" друзей-родственичков с раздутым штатом туда же! Операторов нет,редакторов нет,журналистов нет...всех уволил! Развалил такую команду! И профспилка проснулась, вы бы пораньше обратили внимание. Ещё в апреле было уволено 50% работников Тониса! И не пишите про обиженых,не надо...не та опера. А боль и разочарование только...
Fox
6034 дн. тому
Поусть они лучше расскажут сколько им заплатили за скандал... И с кем Коля Княжицкий провел переговоры... И как они сейчас угрожают Руденку... Вот это да!
Kafa
6034 дн. тому
Простите, а почему только двое должны уйти. ПУСТЬ ВСЯ КОМАНДА КНЯЖИЦКОГО и............ уходит! Он же своих знакомых раззнакомых понапихивал во все отделы медиа дома. Вот их всех в чемодан и вперёд!
СУМЛІННИЙ ПРАЦІВНИК "ТОНІСА"
6034 дн. тому
СЛАВА БОГУ, що вони нарешті йдуть!!! а аудит та перевірка покаже, хто скільки поклав до своєї кишені!!! на каналі усі задоволені, що цих двох більше не буде!!! не верзіть дурниці про якусь допомогу колективу!!! якому колективу??? за пів року, які пан Княжицький був керівником від того колективу залишилося відсотків 40!!! він усе розвалив!!! потім побачив, що нічого не виходить. сітку не спланували, нові проекти запускати позабували, хоча скільки було пропозицій. а усе носом вертів!!! ))) от і довертівся. зрозумів. що діла не буде і вирішив тікати!!! хай йому грець!!!
Merit
6034 дн. тому
Михайлина, окстись! Какая помощь?!!! На Тонисе просто тихая радость, потому что Княжицкий свалил, а в газете все нормально, кроме того, что Портников и Княжицкий всех уговаривают слезно идти за ними... Ребята кучу денег разосрали, а теперь еще и со скандалом ушли... Фи! Грязно, стыдно, мерзко... И кто ж теперь из инвесторов им чего-то доверит? Посмотрю на этих идиотов...
Sen
6034 дн. тому
Та какая помощь???)) Люди довольны что Княжицкий уходит. А газетчики 24-ки и не скрывали, что работают в ней временно, что недовольны ибо обесчалось одно, а вышло как обычно..... В том числе и по зарплатам... Да и послушайте, журналисты далеко не глупые люди, если они нанимаются на работу к роботодателю - приверженцу какого-дибо полит курса, то ОНИ ЗНАЮТ, что он будет их склонять именно к этому курсу. Иначе зачем ему этот медиаресурс необходим?)) Так что все эти разговоры про политический шантаж и "сексуальные домагательства" вымесел, который должен прикрыть правду - команда не справилась! Просто решила не ждать когда на дверь укажут, а сама первая вырвалась на волю
6035 дн. тому
Запропонуйте допомогу Руденку - його звільнили Портніков і Княжицький без згоди партнерів по проекту? А ще - ви знали, що Портніков і Княжицький були не просто журналістами, а й партнерами по проекту? Ви знаєте, що інвестор за кілька днів до скандалу зупинив платіжки Княжицького, який хотів придбати незрозумілу апаратуру для Тонісу, і почав внутрішнє розслідування? Ви знаєте, що в день, коли Портніков дав пресуху - починався фінансовий аудит?
Хм
6035 дн. тому
Что за бред??? Княжицкий развалил телеканал (посмотрите на падение рейтингов при нем) не выполнил обязательтва по газете, КРАЛ и вы его защищаете??? Бред...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду