detector.media
17.10.2007 13:25
Анатолій Векслярський (DJ Толя) збирається піти з ТОНІСа

Анатолій Векслярський (відомий як Dj Толя) може піти з посади керівника відділу музичних програм каналу ТОНІС. Про це він повідомив у власному Інтернет-щоденнику, опублікувавши також цитати із своєї розмови з керівником каналу Дмитром Тузовим про майбутнє каналу та свого власного проекту. У щоденниковому записі також ідеться про підтримку каналом ТОНІС Партії зелених України. Нагадаємо, саме це стало причиною попередження, винесеного ТОНІСу Національною радою з питань телебачення і радіомовлення.

 

«ТК» поки що не вдалося зв’язатися з Анатолієм особисто, аби отримати підтвердження його намірів покинути ТОНІС із перших уст, а також з’ясувати, чи є це його ініціативою, чи рішенням керівництва каналу. Ситуацію прокоментував в.о. голови правління каналу Дмитро Тузов.

 

«Зараз це питання вирішується, - сказав пан Тузов. – Вчора ми з Анатолієм мали бесіду. Я спитав, що було зроблено за півроку. Його програма мала вийти 9 жовтня, Але студії досі немає, і я навіть не бачив концепції програми. Він пояснив, що вони займались телемарафоном «Жива земля» і сказав, що саме він розглядався у якості «пілоту». Але ж це зовсім різні речі! «Пілот» необхідний для того, щоб побачити недоліки програми, попрацювати зі звуком і світлом. Я не уявляю, як можна було планувати прямий ефір на 9 жовтня. Ми ж працюємо на загальнонаціональному каналі, а не в сільському клубі».

 

Питання про можливе звільнення пана Векслярського, за словами Дмитра Тузова, буде винесене на розгляд наглядової ради ТОНІСа найближчим часом.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY