Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 березня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 березня 2023 року

8 Березня 2023
867

Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 березня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
867
Протести в Грузії, успіхи мультфільму «Мавка. Лісова пісня» та інтерв’ю з Віктором Ляшком.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 березня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: ICTV/СТБ, «Рада», Суспільне, «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та «Інтера» цієї доби в національному етері не було.

Нічний шестигодинний блок, у якому працювала команда телеканалів ICTV та СТБ, складався з повторів.

У гостьовій студії телеканалу «Рада» говорили з політичним оглядачем Ростиславом Смірновим. Він коментував відео розстрілу українського військовополоненого та майбутній трибунал над російськими військовими злочинцями. 

З режисеркою українського мультфільму «Мавка. Лісова пісня» Олександрою Рубан у блоці Суспільного розбирали рекордні касові збори стрічки. Далі про роботу над мультфільмом говорили з українською співачкою Христиною Соловій. 

Про волонтерство у блоці Суспільного говорили з волонтером та політиком Сергієм Притулою. Він розповідав про техніку, яку закуповує його Фонд. Міжнародну допомогу Україні обговорили з кореспондентом «Укрінформу» Дмитром Шкурком.

Наприкінці блоку показали інтерв’ю Ігоря Шавро з міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком.

Тему протестів у Грузії у блоці «1+1» обговорили з грузинською громадською діячкою Наною Набієрідзе. Вона розповідала про причини початку протестів,  зокрема — ухвалення в першому читанні законопроекту про «іноагентів». Також Набієрідзе казала, що грузинські парламентарі, які підтримали цей документ, одразу полишили парламент. 


Наприкінці доби у блоці «1+1» говорили про реінтеграцію окупованих територій. До студії запросили політкоментаторів Володимира Фесенка та Юрія Романенка.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
867
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду