detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
08.03.2023 11:05
Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 березня 2023 року
Протести в Грузії, успіхи мультфільму «Мавка. Лісова пісня» та інтерв’ю з Віктором Ляшком.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: ICTV/СТБ, «Рада», Суспільне, «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та «Інтера» цієї доби в національному етері не було.

Нічний шестигодинний блок, у якому працювала команда телеканалів ICTV та СТБ, складався з повторів.

У гостьовій студії телеканалу «Рада» говорили з політичним оглядачем Ростиславом Смірновим. Він коментував відео розстрілу українського військовополоненого та майбутній трибунал над російськими військовими злочинцями. 

З режисеркою українського мультфільму «Мавка. Лісова пісня» Олександрою Рубан у блоці Суспільного розбирали рекордні касові збори стрічки. Далі про роботу над мультфільмом говорили з українською співачкою Христиною Соловій. 

Про волонтерство у блоці Суспільного говорили з волонтером та політиком Сергієм Притулою. Він розповідав про техніку, яку закуповує його Фонд. Міжнародну допомогу Україні обговорили з кореспондентом «Укрінформу» Дмитром Шкурком.

Наприкінці блоку показали інтерв’ю Ігоря Шавро з міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком.

Тему протестів у Грузії у блоці «1+1» обговорили з грузинською громадською діячкою Наною Набієрідзе. Вона розповідала про причини початку протестів,  зокрема — ухвалення в першому читанні законопроекту про «іноагентів». Також Набієрідзе казала, що грузинські парламентарі, які підтримали цей документ, одразу полишили парламент. 


Наприкінці доби у блоці «1+1» говорили про реінтеграцію окупованих територій. До студії запросили політкоментаторів Володимира Фесенка та Юрія Романенка.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY