Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 березня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 березня 2023 року

7 Березня 2023
972

Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 березня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
972
Інтерв’ю з очільниками обласних адміністрацій, сенси 8 березня та страта українського військовополоненого.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 березня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей і тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: Суспільне, «Ми — Україна», «Інтер», ICTV/СТБ.

Блоків «1+1» та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

Нічний блок марафону, в якому працювала команда Суспільного, складався з часткового повтору попередньої доби та нових інтерв’ю з головами обласних військових адміністрацій: Дніпропетровської — Сергієм Лисаком, Донецької — Павлом Кириленком та Луганської — Сергієм Гайдаєм.

У блоці «Ми — Україна» цього дня було 24 гостьових включення. У студії працювали дві пари ведучих: Вікторія Малосвітна і Богдан Машай та Микита Міхальов й Олег Білецький.

Вплив найближчих виборів у Польщі на її міжнародну політику обговорювали з журналісткою TVN24 Аліною Макарчук. Також вона оцінювала ставлення поляків до України.

Про ставлення українців до 8 березня у блоці «Інтера» розмовляли з заступником голови Інституту національної пам'яті Володимиром Тиліщаком. Гість сказав, що важливо повернути цьому дню сенси, які пропагуються ООН, та відмовитися від радянських і комуністичних традицій, що розмили ключовий зміст цієї дати, зокрема боротьбу за права жінок. Також Тиліщак вважав, що Україні важливо сформувати власну систему державних свят.  

З радником керівника Офісу президента України Михайлом Подоляком у блоці телеканалів ICTV та СТБ говорили про страту росіянами українського військовополоненого. Подоляк заявив, що росіяни демонстративно чинять страти й намагаються залякати українців, аби отримати індульгенцію на звірства. Представник Офісу президента вважає, що Росію можуть вилікувати ізоляція від світу, максимальний страх і надзвичайна бідність.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
972
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду