Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 березня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 березня 2023 року

6 Березня 2023
887

Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 березня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
887
Зустріч кореспондентки ТСН із Папою Римським і наративи китайських медіа.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 березня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей і тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «Інтер», «1+1», «Рада», Суспільне.

Блоків ICTV/СТБ та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У нічному шестигодинному блоці «Інтера» показали новий випуск програми «Обличчя» з Дмитром Чистяковим. Та чотири години повторів. 

Блок «1+1» розпочався з повтору частини програми «Нічна варта», яка була в етері 2 березня 2023 року

Катерина Качан, авторка моніторингу китайських медіа, у блоці телеканалу «1+1» переказувала їхню реакцію на ситуацію в Україні та ймовірне постачання Китаєм зброї Росії. Гостя розповідала, що всі китайські медіа підпорядковуються правлячій комуністичній партії, тому з приводу ймовірного постачання зброї цитують лише офіційні позиції влади. Також, за словами Качан, медіа ретранслювали наратив про те, що Китай хоче миру в Україні, тоді як якраз США постачає зброю.

З кореспонденткою ТСН Наталією Нагорною у блоці «1+1» говорили про її зустріч із Папою Римським. Під час розмови ведуча зробила висновок, що завдяки такій «народній дипломатії» та мітингам українців італійська влада змінює своє ставлення до війни та починає приймати рішення на користь України.

У блоці «Ради» організували виїзну студію на форумі United for Justice. Ведучий говорив із віцепрем'єр-міністеркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольгою Стефанішиною, головою Верховного суду України Всеволодом Князєвим, заступницею голови Верховної Ради Оленою Кондратюк, міністром закордонних справ Естонії Урмасом Рейнсалу, послом з особливих доручень МЗС України Антоном Кориневичем і телеведучою Машею Єфросініною.

Підсумковий випуск новин цього тижня вела команда «1+1». На початку програми ведуча разом із кореспондентом ТСН Андрієм Цаплієнком говорила про ситуацію на передовій, зокрема в Бахмуті.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
887
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду