Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 березня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 березня 2023 року

14 Березня 2023
884

Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 березня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
884
«Оскар» для Навального, який коментують усі.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 березня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: ICTV/СТБ, «Рада», Суспільне, «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та «Інтера» цієї доби в національному етері не було.

Нічний блок марафону, у якому працювали команди телеканалів ICTV та СТБ, складався з повторів.

З політкоментатором Георгієм Біркадзе у блоці «Ради» наживо говорили про  підготовку кримських окупантів до ймовірного наступу українських військових, детінізацію економіки, збільшення військових видатків та український вплив на премію «Оскар». З цими ж ведучими Біркадзе востаннє наживо зустрічався у студії телеканалу 10 березня. Крім нього, до студії «Ради» долучалися такі постійні політкоментатори: Олексій Якубін, Вадим Денисенко, Ростислав Смірнов.

«Оскар» для фільму про Навального обговорювали з кінорежисером Мирославом Слабошпицьким, який назвав це ганьбою для американської Кіноакадемії. Аналогічну тему підіймали з народним депутатом Микитою Потураєвим («Слуга народу») та політкоментатором Володимиром Фесенком

Збільшення видатків на оборону у блоці Суспільного коментували народні депутати Федір Веніславський («Слуга народу») і Ярослав Железняк («Голос»), а також політкоментатори Валентин Гладких і Микола Давидюк.

У блоці «1+1» про премію «Оскар» говорили з Азадом Сафаровим, другим режисером і лінійним продюсером фільму «Будинок зі скалок». Стрічки, яку Україна цього року номінувала на «Оскар», і яка змагалася в одній категорії з «Навальним». Коментуючи результати церемонії, Сафаров заявив, що перемога фільму про росіянина — це приклад того, як працює пропаганда і як грають на голлівудських сюжетах, протиставляючи одну людину режиму, хоча на правду це не так.


Протести у Грузії в гостьовій студії «1+1» коментували старший аналітик центру «Європейські цінності» Давид Стулік, депутат парламенту Грузії Коба Накопія та політкоментатор Володимир Фесенко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
884
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду