Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 березня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 березня 2023 року

13 Березня 2023
834

Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 березня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
834
Виселення УПЦ МП з Лаври та підсумковий паркет для Андрія Єрмака
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 березня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: Суспільне, «Ми — Україна», «Інтер», ICTV/СТБ.

Блоків «1+1» та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

Нічний блок Суспільного складався з повторів, зокрема підсумкового випуску новин попередньої доби. Крім того, показали інтерв’ю зі снайперкою на псевдо Білка, яке виготовила запорізька філія каналу.

З народним депутатом Ярославом Юрчишиним («Справедливість», раніше «Голос») у блоці телеканалу «Ми — Україна» говорили про затвердження Антикорупційної програми на 2023-2025 роки та обрання голови Національного антикорупційного бюро. А нардеп Михайло Радуцький («Слуга народу») коментував ймовірне ухвалення Закону про медичний канабіс.

У блоці телеканалу «Ми — Україна» розповіли про, цитуємо, «черговий плідний тиждень роботи Офісу президента». Зокрема мова йшла про розмову Андрія Єрмака з представниками громадських організацій та телефонну розмову з радником президента США з питань нацбезпеки Джейком Салліваном. Далі до паркету Єрмака долучилась радниця керівника Офісу президента Дарія Зарівна.

З політкоментатором Андрієм Вігірінським у блоці «Інтера» говорили про створення міжнародного трибуналу, санкції проти Росії та країни-союзниці держави-окупанта.

Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко в гостьовій студії телеканалів ICTV та СТБ говорив про розірвання договору оренди Києво-Печерської Лаври з УПЦ Московського патріархату. Також він розповів про створення контрольно-ревізійної комісії, яка має оглянути стан Лаври й до складу якої увійдуть, серед інших, увійдуть представники УПЦ МП. За словами Ткаченка, він очікує конструктиву з боку керівництва Української православної церкви Московського патріархату й торговельних мереж, створених на території заповідника. Попереднього дня він розповідав про розірвання договору у блоці Суспільного.


О 22:45 в етері нацмарафону розпочався новий випуск програми «Антизомбі».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
834
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду