detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
07.03.2023 11:28
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 березня 2023 року
Інтерв’ю з очільниками обласних адміністрацій, сенси 8 березня та страта українського військовополоненого.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей і тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: Суспільне, «Ми — Україна», «Інтер», ICTV/СТБ.

Блоків «1+1» та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

Нічний блок марафону, в якому працювала команда Суспільного, складався з часткового повтору попередньої доби та нових інтерв’ю з головами обласних військових адміністрацій: Дніпропетровської — Сергієм Лисаком, Донецької — Павлом Кириленком та Луганської — Сергієм Гайдаєм.

У блоці «Ми — Україна» цього дня було 24 гостьових включення. У студії працювали дві пари ведучих: Вікторія Малосвітна і Богдан Машай та Микита Міхальов й Олег Білецький.

Вплив найближчих виборів у Польщі на її міжнародну політику обговорювали з журналісткою TVN24 Аліною Макарчук. Також вона оцінювала ставлення поляків до України.

Про ставлення українців до 8 березня у блоці «Інтера» розмовляли з заступником голови Інституту національної пам'яті Володимиром Тиліщаком. Гість сказав, що важливо повернути цьому дню сенси, які пропагуються ООН, та відмовитися від радянських і комуністичних традицій, що розмили ключовий зміст цієї дати, зокрема боротьбу за права жінок. Також Тиліщак вважав, що Україні важливо сформувати власну систему державних свят.  

З радником керівника Офісу президента України Михайлом Подоляком у блоці телеканалів ICTV та СТБ говорили про страту росіянами українського військовополоненого. Подоляк заявив, що росіяни демонстративно чинять страти й намагаються залякати українців, аби отримати індульгенцію на звірства. Представник Офісу президента вважає, що Росію можуть вилікувати ізоляція від світу, максимальний страх і надзвичайна бідність.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY