Зеленський про партію та канали Медведчука: Це буде гучна історія з поганим закінченням

Зеленський про партію та канали Медведчука: Це буде гучна історія з поганим закінченням

1 Вересня 2019
13297
1 Вересня 2019
11:43

Зеленський про партію та канали Медведчука: Це буде гучна історія з поганим закінченням

13297
Президент України Володимир Зеленський розповів, що знає, звідки у Віктора Медведчука гроші на фінансування партії та телеканалів.
Зеленський про партію та канали Медведчука: Це буде гучна історія з поганим закінченням
Зеленський про партію та канали Медведчука: Це буде гучна історія з поганим закінченням

Про це він сказав в інтерв’ю актору Станіславу Боклану, яке показав канал «1+1».

«Партія Медведчука, там є ще великі питання, чи це його партія, чи там тимчасове об’єднання і хто вони такі. Є великі питання, звідки у них гроші на фінансування партії, звідки гроші на фінансування каналів. У нас є відповіді - обсяги кеша звідки і з якої країни вони все це отримують. І це буде дуже гучна історія, яка дуже погано закінчиться», - наголосив президент.

Нагадаємо, «1+1» з нагоди 100 днів президентства Володимира Зеленського показав його інтерв'ю актору Станіславу Боклану, з яким Зеленський грав у серіалі «Слуга народу». У цьому інтерв'ю Зеленський, зокрема, розповів, як реагує на гнівні коментарі про себе у фейсбуку, а також висловився щодо захисту прав на мову меншин.

Нагадаємо, близький соратник українського політика, одного з лідерів партії «Опозиційна платформа - За життя» і кума Володимира Путіна Віктора Медведчука - Тарас Козак - 5 жовтня 2018 року став власником телеканалу NewsOne. 14 грудня 2018 року він став кінцевим бенефіціаром ще й каналу «112 Україна». Згідно з поданою ним декларацією, він заплатив за «112 Україна» і NewsOne близько $ 4 млн.

14 червня 2019-го стало відомо, що Тарас Козак став новим власником каналу ZIK. Він об’єднав три свої інформаційні телеканали – «112 Україна», NewsOne і ZIK – у медіахолдинг «Новини», який очолив Олексій Семенов (колишній керівник телеканалів «112 Україна», NewsOne і Прямого каналу). Через зміну власника низка топменеджерів медіахолдингу ZIK заявили про звільнення.

Нардеп Микита Потураєв розповідав, що у команди президента є напрацювання рішень щодо каналів Медведчука.

У Нацраді повідомили, що планують звернутися до суду щодо анулювання ліцензії NewsOne.

У ЗМІ з'явилась інформація, що СБУ порушила провадження щодо каналу «112 Україна». За новим провадженням, як повідомляють джерела, начебто стоїть глава ОПУ Андрій Богдан.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13297
Читайте також
22.02.2020 12:00
Ярослав Зубченко
10 330
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Аналітик
1670 дн. тому
Всі так були поглинені телешоу боротьбою з попереднім Президентом, що прогавили, як завжди, вихід на авансцену відвертих і справжніх ворогів України, як той "окупаційний блок", які давно фінансуються кремлем задля її розвалу, тому на війні, яку і розпочав кремль всі засоби прийнятні проти ворогів.
Вячеслав
1670 дн. тому
Ну вот и началось банальное отжимание
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду