БЮТ хоче й надалі бачити Шевченка головою комітету зі свободи слова – Томенко

27 Грудня 2011
8807
27 Грудня 2011
18:32

БЮТ хоче й надалі бачити Шевченка головою комітету зі свободи слова – Томенко

8807
Шевченко залишається головою комітету
БЮТ хоче й надалі бачити Шевченка головою комітету зі свободи слова – Томенко

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко вважає недоречним змінювати голів комітетів за півроку до парламентських виборів. Про це він сказав 27 грудня під час круглого столу «Діяльність засобів масової інформації у виборчому процесі: законодавче забезпечення та практика його застосування», коментуючи висловлення представниками Партії регіонів та Компартії недовіри голові Комітету з питань свободи слова та інформації Андрію Шевченку.

 

«Мене хвилює хвиля ротацій під вибори. У парламенті закладений квотний принцип представництва в комітетах. Я вважаю, що грати в цю гру перед виборами недоречно. Відомо, що більшість хоче змінити голову комітету з питань свободи слова, і не тільки цього комітету. Вони думають, що оголосять недовіру, і поки парламент вибере наступного голову, виконувати обов'язки буде перший заступник, а це представник більшості. На засіданні фракції БЮТ вирішено, що ми не пропонуватимемо іншу кандидатуру на голову Комітету з питань свободи слова та інформації», - сказав Микола Томенко.

 

Нагадаємо, 22 грудня більшістю голосів члени Комітету з питань свободи слова та інформації висловили недовіру голові Андрію Шевченку.

 

У коментарі «Детектор медіа», Андрій Шевченко сказав, що й надалі виконуватиме обов'язки голови комітету.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8807
Читайте також
22.12.2011 10:37
«Экономические известия»
12 561
22.12.2011 08:44
Юлия Рябчун, «Коммерсантъ. Украина»
11 143
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду