detector.media
27.12.2011 18:32
БЮТ хоче й надалі бачити Шевченка головою комітету зі свободи слова – Томенко
Шевченко залишається головою комітету

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко вважає недоречним змінювати голів комітетів за півроку до парламентських виборів. Про це він сказав 27 грудня під час круглого столу «Діяльність засобів масової інформації у виборчому процесі: законодавче забезпечення та практика його застосування», коментуючи висловлення представниками Партії регіонів та Компартії недовіри голові Комітету з питань свободи слова та інформації Андрію Шевченку.

 

«Мене хвилює хвиля ротацій під вибори. У парламенті закладений квотний принцип представництва в комітетах. Я вважаю, що грати в цю гру перед виборами недоречно. Відомо, що більшість хоче змінити голову комітету з питань свободи слова, і не тільки цього комітету. Вони думають, що оголосять недовіру, і поки парламент вибере наступного голову, виконувати обов'язки буде перший заступник, а це представник більшості. На засіданні фракції БЮТ вирішено, що ми не пропонуватимемо іншу кандидатуру на голову Комітету з питань свободи слова та інформації», - сказав Микола Томенко.

 

Нагадаємо, 22 грудня більшістю голосів члени Комітету з питань свободи слова та інформації висловили недовіру голові Андрію Шевченку.

 

У коментарі «Детектор медіа», Андрій Шевченко сказав, що й надалі виконуватиме обов'язки голови комітету.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY