БЮТ знову пропонуватиме Шевченка на голову комітету свободи слова

13 Січня 2012
4964
13 Січня 2012
18:47

БЮТ знову пропонуватиме Шевченка на голову комітету свободи слова

4964
БЮТ знову пропонуватиме Шевченка на голову комітету свободи слова

Фракція «БЮТ-Батьківщина» пропонує обрати головою Комітету з питань свободи слова та інформації Андрія Шевченка, знятого з цієї посади вранці 13 січня. Відповідний проект постанови зареєстрував голова фракції Андрій Кожем'якін.

 

Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі фракції, оскільки на засіданні ВР 13 січня постанову не встигли розглянути, вона буде винесена на голосування у лютому.

 

«На наступній сесії у перші ж дні ми вимагатимемо, щоб вона була розглянута. Якщо ця кандидатура буде відхилена, ми знову подаватимемо Шевченка. Це квота опозиції, і це узгоджена кандидатура між опозиційними силами», - сказав Тарас Пастушенко, прес-секретар фракції.

 

Депутат з Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу заявив, що його фракція не підтримає кандидатуру Андрія Шевченка, яку знову висуватиме опозиція. При цьому він додав: «Коли ми обговорювали це питання на погоджувальній раді, з вуст керівників фракції (БЮТ) звучали інші кандидатури».

 

Нагадаємо, фракція БЮТ вважає зняття Андрія Шевченка з посади голови Комітету з питань свободи слова та інформації незаконним та розцінює ці дії як наступ на свободу слова та рейдерську атаку на комітет.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Верховна Рада відкликала Андрія Шевченка з посади голови Комітету з питань свободи слова та інформації. За відповідну постанову 13 січня проголосували 245 депутатів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4964
Читайте також
16.01.2012 14:19
Сергій Грабовський
для «Детектор медіа»
11 076
16.01.2012 11:30
Юлия Рябчун, «Коммерсатъ. Украина»
13 208
22.12.2011 10:37
«Экономические известия»
12 561
22.12.2011 08:44
Юлия Рябчун, «Коммерсантъ. Украина»
11 143
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду