Партія регіонів оголосить недовіру Андрію Шевченку?

21 Грудня 2011
5479
21 Грудня 2011
13:25

Партія регіонів оголосить недовіру Андрію Шевченку?

5479
Партія регіонів оголосить недовіру Андрію Шевченку?

Партія регіонів ініціює оголошення недовіри голові парламентського комітету з питань свободи слова та інформації, депутату від БЮТ Андрію Шевченку. Цю інформацію джерел «Українській правді» підтвердив Андрій Шевченко особисто.

 

За інформацією джерел видання, недовіра пов'язання з намірами перерозподілити парламентські комітети між більшістю та опозицією.

 

«Так, я можу це підтвердити. Члени нашого комітету попереджені і зорієнтовані на найближче засідання», - зазначив пан Шевченко. За словами депутата, однією з причин ініціювання «регіоналами» недовіри може бути наближення парламентських виборів.

 

«Якщо ви подивитесь на порядки денних останніх засідань комітету, знайдете там і вбивства журналістів - у Києві, в Стаханові, і ситуацію в газеті «Сегодня». Ми розуміємо, що ближче до виборів, таких питань, які є політичними, може бути все більше», - переконаний Андрій Шевченко.

 

Він припускає, що ще однією причиною ситуації може бути прийняття закону про заборону реклами тютюну три місяці тому. Закон досі не набув чинності. «Як ми розуміємо, за цією темою стоять лобістські інтереси, і це (позиція комітету) теж може не подобатись», - підкреслив  депутат.

 

У випадку оголошення недовіри голові комітету з питань свободи слова та інформації його обов'язки виконуватиме перший заступник голови, депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко.

 

За словами Андрія Шевченка, найближче засідання комітету відбудеться в середу о 14:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5479
Читайте також
22.12.2011 10:37
«Экономические известия»
12 562
22.12.2011 08:44
Юлия Рябчун, «Коммерсантъ. Украина»
11 145
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду