Прощання з Артемом Скоропадським пройде 15 грудня

Прощання з Артемом Скоропадським пройде 15 грудня

13 Грудня 2022
1082
13 Грудня 2022
10:27

Прощання з Артемом Скоропадським пройде 15 грудня

1082
Журналіст писав на теми релігії, протестних рухів, висвітлював суспільні зміни.
Прощання з Артемом Скоропадським пройде 15 грудня
Прощання з Артемом Скоропадським пройде 15 грудня

Прощання з журналістом Артемом Скоропадським відбудеться у четвер, 15 грудня, о 12:00 у Володимирському кафедральному патріаршому соборі, що на бульварі Тараса Шевченка, 20 у Києві. Про це у своєму дописі повідомила Олена Солодовнікова

Журналіст помер 11 грудня на 42 році життя. Артем Скоропадський був журналістом і редактором російських та українських ЗМІ. Зокрема, з 2005 року працював в українській редакції «Комерсанта», з 2013-го був прессекретарем «Правого сектора». Писав на теми релігії, протестних рухів, висвітлював суспільні зміни. Останнім часом займався волонтерством.

Журналіст народився та навчався у Москві, однак переїхав до Києва, вивчив українську та отримав українське громадянство. «Росія — монолітна стіна, там немає про що писати, хіба про перестановки у "Єдиній Росії"», — говорив Артем Скоропадський у 2010 році.

Фото Руслана Новосьола

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1082
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду