Лілія Григорович замовила Роднянському зйомку фільму про Крути

5 Лютого 2011
20108
5 Лютого 2011
14:27

Лілія Григорович замовила Роднянському зйомку фільму про Крути

20108
Лілія Григорович замовила Роднянському зйомку фільму про Крути

Олександр Роднянський шукає сюжет, щоби зняти фільм, який міг би стати об'єднавчим для українців. Про це він сказав 4 лютого в ефірі «Шустер live» на Першому національному, відповідаючи на запитання інтернет-користувачів.

 

«Це мрія кожного режисера і продюсера - зняти такий фільм. Але ми ще не знайшли такої історії, такої книжки. Ми шукаємо», - зазначив він.

 

Раніше пан Роднянський наголошував, що в Україні є потреба у створенні сучасного соціально-подієвого кінофільму. «Я вірю, що ситуація в Україні вагітна українським подієвим фільмом. Я не знаю, чи буде це соціально значущий, соціально гострий чи комедійний кінофільм. Але такий фільм, який об'єднає всіх в єдиній залі, - це має бути», - зауважив він.

 

Нагадаємо, в інтерв'ю ТК пан Роднянський сказав, що готовий на будь-які «ризиковані стартапи в Україні», якщо «є цікаві ідеї чи цікаві проекти».

 

В кінці програми депутат НУНС Лілія Григорович запропонувала Роднянському зняти фільм про героїв Крут.

 

«Я роблю вам замовлення, - сказала вона. - Зніміть про Крути. Білогвардійців простили, треба пробачити й цих хлопців...»

 

Раніше режисер Олександр Даруга розповідав ТК, що разом зі сценаристом Григорієм Руденком підготував сценарій фільму про бій під Крутами і навіть подавав цей матеріал на конкурс Міністерства культури, оголошений саме для проектів на цю тематику ще за часів президентства Віктора Ющенка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20108
Читайте також
28.07.2011 09:29
Андрей Коняев, Lenta.Ru
16 600
15.09.2009 18:16
Олег Вергеліс, «Дзеркало тижня»
39 002
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Скептик
4753 дн. тому
Немає пророка у своїй вітчизні! От і Григорович не знайшла ЖОДНОГО українця, щоб зняти фільм, який би об'єднав Україну. Боюся, що Роднянський нас об'єднає так, як уже об'єднали Арфуш із Бенкендорфом і Ахметов із польсько-литовсько-білоруським Януковичем. Навколо "російського світу". І хлопці, що полягли під Крутами, в його трактуванні перетворяться із студентів на шароварників, а окупанти стануть визволителями. (України від українців).
Злой
4829 дн. тому
А она не заказала фильм, как в эти самые дни подавили в крови рабочих и их семей, восстание на заводе Арссенал. Пилипок з конопли, а ты красиво про себя пишешь - крыса, страх, бойся. Типично.
Пати
4829 дн. тому
Дайош комедию про Круты!
фима
4830 дн. тому
То есть, не нравится она мне, вот и решил не поддерживать. Тьфу.
фима
4830 дн. тому
Я вообще не против Героев Крут. Просто мне Григорович нравится, решил поддержать. Правда, за что она Роднянского просит простить этих мальчишек, не понял. Жалко, Роднянский не согласился рассказать про свою обиду.
Пилип з конопель
4830 дн. тому
Ты смотри, как они при слове "Крути" лают и слюной брызжут! ну, прям истерика)) Да, штат форумных крыс растет и ставки увеличились. А главное - страх! Страх растет как на дрожжах! Ну, бойтесь... А мы помним про Круты...
фима
4830 дн. тому
Героям Крут прощения нет! И никакие призывы Григорович "пробачити цих хлопцив" тут не помогут.
Вит
4830 дн. тому
Посмротрел в єфире на эту Гапку... Давно ее не видно было. Какое убожество. Особенно на фоне Роднянского и этого российского режиссера. Советует она... Заквитчайся у свою калыну, обмотайся рушныком и вой про свои Круты у себя на еврокухне. Забитая, необрахованная баба.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду