Роднянський і Фуксман інвестують частину отриманих за «1+1» грошей у розвиток кіномережі «Сінема Сіті»

6 Лютого 2008
43826
6 Лютого 2008
11:28

Роднянський і Фуксман інвестують частину отриманих за «1+1» грошей у розвиток кіномережі «Сінема Сіті»

43826
Роднянський і Фуксман інвестують частину отриманих за «1+1» грошей у розвиток кіномережі «Сінема Сіті»
Частина коштів, отриманих Олександром Роднянським та Борисом Фуксманом від компанії Central European Media Enterprises за 30% телеканалу «1+1», буде інвестована у розвиток кіномережі «Сінема Сіті», повідомляє «МедіаБізнес».
 
«В Одесі ми збудували великий мультиплекс – найбільший в Україні. Збираємося будувати й інші мультиплекси. Тож частина коштів напевно буде інвестована у розвиток потужної кіномережі в Україні», - сказав «МБ» Борис Фуксман.
 
У 2007 році Олександр Роднянський і Борис Фуксман разом із ген директором компанії «Геміні/20 століття Фокс СНД» Міхаелем Шліхтом збудували в Одесі семизальний мультиплекс «Сінема Сіті». «Після відкриття цього кінокомплексу Одеса посіла друге місце за касовими зборами в країні після Києва», - цитує видання директора дослідницької компанії Cinema Analytics Оксану Кондрашову. Раніше пан Шліхт повідомляв, що крім одеського «Сінема Сіті» компанія планує збудувати кінотеатри у Києві, Харкові та Львові. Усього мережа «Сінема Сіті» складатиметься з 7 кінотеатрів на 25 зал. За оцінкою пана Шліхта, будівництво коштуватиме близько 20 мільйонів. Олександр Роднянський уточнив, що вони з Борисом Фуксманом виступають як інвестори, вкладаючи власні кошти, а керуватиме мережею західний менеджмент.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
43826
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду