Роднянський отримає від «СТС Медиа» акції та 25,9 мільйонів доларів

21 Грудня 2009
22070
21 Грудня 2009
15:38

Роднянський отримає від «СТС Медиа» акції та 25,9 мільйонів доларів

22070
Роднянський отримає від «СТС Медиа» акції та 25,9 мільйонів доларів

Телевізійний холдинг «CTC Meдиа» та його колишній генеральний директор Олександр Роднянський підписали мирову угоду. Про це з посиланням на офіційний прес-реліз холдингу повідомляє інтернет-видання «Лента.ru».

 

За умовами договору, пан Роднянський залишить Раду директорів компанії, а також відмовиться від прав на третину акцій, виданих йому в 2003 році, та від третини опціону на акції, наданого йому 2006 року.

 

Зі свого боку «CTC Meдиа» додатково випустить на користь Роднянського 2,07 мільйони звичайних акцій і сплатить йому 25,9 мільйонів доларів США.

 

Згідно угоди, пан Роднянський збереже певні зобов'язання щодо нерозголошення конфіденційної інформації. Разом з тим, холдинг скасовує встановлені раніше обмеження щодо його подальшої професійної діяльності.

 

«CTC Meдиа» планує відкликати всі цивільні позови проти Роднянського, подані до Верховного Суду штату Нью-Йорк та Канцлерського Суду штату Делавер (США). У прес-релізі наголошено, що підписання усуває розбіжності між сторонами, проте не означає визнання жодною зі сторін своєї відповідальності.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у вересні 2009 року «СТС Медиа» у судовому порядку заявив про свої претензії до пана Роднянського через те, що він «задіяний у бізнесі конкуруючої компанії та діє всупереч інтересам СТС Media». Головні акціонери холдингу СТС Media - Alfa CTC Holdings Limited («Alfa») та MTG Russia AB («MTG») наголосили, що більше не підтримуватимуть його кандидатуру як члена ради директорів.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22070
Читайте також
01.03.2010 17:20
Сергей Соболев, «Коммерсантъ»
31 498
03.12.2009 16:10
Кристина Бусько, «Коммерсант»
43 851
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду