Гостями «Шустер live» стануть Роднянський і Гармаш, «Великої політики» – Табачник

4 Лютого 2011
20684
4 Лютого 2011
14:27

Гостями «Шустер live» стануть Роднянський і Гармаш, «Великої політики» – Табачник

20684
Гостями «Шустер live» стануть Роднянський і Гармаш, «Великої політики» – Табачник

4 лютого в ефірі політичного ток-шоу «Шустер live» на Першому національному обговорюватимуть бунт в Єгипті, Конституцію України та зйомки «Білої гвардії» в Києві. Про це повідомляється на сайті НТКУ.

 

Гостями програми стануть директор Центру близькосхідних досліджень Ігор Семиволос; народні депутати Леся Оробець (НУ-НС), Сергій Соболєв (БЮТ), Ярослав Сухий (Партія регіонів), Володимир Олійник (Партія регіонів), Лілія Григорович (НУ-НС), Геннадій Москаль (НУ-НС), а також Андрій Іллєнко (ВО «Свобода»), лідер партії «Братство» Дмитро Корчинський, один з лідерів партії «Єдиний центр» Вадим Карасьов, член Венеціанської комісії, екс-заступник глави Секретаріату президента Марина Ставнійчук, соціолог Євген Копатько, режисер Сергій Снєжкін, актор Сергій Гармаш, продюсер Сергій Мелькумов, продюсер Олександр Роднянський, директор Інституту філософії Мирослав Попович.

 

Цього ж вечора в ефірі «Великої політики з Євгеном Кисельовим» на «Інтері» обговорять реформу освіти, яка посварила Дмитра Табачника і Ганну Герман, роль Бориса Єльцина, якому б нині виповнилося 80 років, в історії України, а також скасування квот на українську музику в радіофірі.

 

Як повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер» гостем програми стане міністр освіти Дмитро Табачник.

 

Нагадаємо, проект «Шустер live» виходить щоп'ятниці о 19:00, «Велика політика з Євгеном Кисельовим» - о 21:50.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20684
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
При чому тут ТабачниК?
4845 дн. тому
А навіщо запрошувати Табачника, якщо він сам сказав, що він не орієнтується у проекті реформи? Він взагалі мало в чому орієнтується, окрім коньюнктури!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду