Фуксман і Роднянський остаточно вийшли з «1+1» , не скориставшись опціоном у «Гравісі»

17 Жовтня 2008
22359
17 Жовтня 2008
18:50

Фуксман і Роднянський остаточно вийшли з «1+1» , не скориставшись опціоном у «Гравісі»

22359
Фуксман і Роднянський остаточно вийшли з «1+1» , не скориставшись опціоном у «Гравісі»

17 жовтня американська компанія Central European Media Enterprises стала власником (прямо чи через дочірні українські компанії) 100% капіталу ТРК «Студія 1+1». Про це повідомляє сайт «ПІК України», інвестором якого є колишній співвласник «1+1» Борис Фуксман.

 
Угода, укладена 30 січня 2008 року між засновниками каналу Борисом Фуксманом, Олександром Роднянським з одного боку і компанією СМЕ з іншого, завершилась. Останній платіж становить 109 мільйонів 100 тисяч доларів.
 
«Враховуючи світову фінансову кризу, експерти вважають такий вихід Фуксмана і Роднянського з бізнесу з фінансової точки зору дуже хорошим результатом», - коментує сайт «ПІК України».
 
«Фуксман та Роднянський продали свої частки відповідно до угоди, укладеної раніше. Там були вказані всі умови, і сума угоди не змінилась, і СМЕ зробила їм пропозицію. Угода стосувалась тільки «1+1», тому що Фуксман і Роднянський не скористались своїми опціонами в інших бізнесах», - повідомила «Детектор медіа» виконавчий віце-президент СМЕ Марина Вільямс. Нагадаємо, за умовами угоди панове Фуксман і Роднянський отримали опціон на 10% компанії «Гравіс», мажоритарним  власником якої є СМЕ.
 
Тепер телеканал «1+1» буде повністю інтегрований у компанію СМЕ. «Менеджмент буде цілком підпорядкований центральній організаційній структурі СМЕ, як і решта активів. Рішення щодо подальшого функціонування наглядової ради буде прийняте найближчим чином. Це буде рішення виконавчого директора СМЕ Адріана Сирбу», - сказала Марина Вільямс.
 
Остаточний вихід українських партнерів із «1+1» не спричинить жодних змін у структурі управління каналу, каже пані Вільямс. «На каналі зараз стабільний менеджмент, який планує працювати на компанію кілька років поспіль і має довготермінові плани. Поки що рано оцінювати результати їхньої роботи, оскільки вони нещодавно працюють на нових посадах. Вони працюють, не покладаючи рук, і оцінювати їх зараз було б несправедливо», - сказала вона «ТК».
 
На запитання щодо термінів, у які СМЕ планує завершити процес розділення активів компанії «Гравіс» (канали «Сіті» і «Кіно»), Марина Вільямс відповіла, що рішення буде прийняте упродовж 10 днів.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22359
Читайте також
15.09.2009 18:16
Олег Вергеліс, «Дзеркало тижня»
38 988
05.11.2007 15:43
Татьяна Неймаш
для «Детектор медіа»
57 795
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
папа
5060 дн. тому
не уверен что меня услышат --но скажу --в рубрике о детях (не зная как её ) вы показываете - как правило -детей из приютов .- детдомов .-дурдомов .-тюрем--я не помню вашего репортажа из нормальных школ--впечатление такое -глядя на вас - что в Украине одни придурки -не в обиду сказанано им -на море и в санаториях за деньги государства отдыхают только дети с приютов и не имеющие родителей .Уменя выросла дочь - ей 17лет --она никогда не была на море-жена -врач--я в запасе офицер --мы не курим -но наших средств не хватает на летний отпуск ребёнку --зачем вы дурите --дети видят и задают правильные вопросы--у вас в Киеве - в университете им Шевченко - есть физико-матиматический лицей --там тоже дети--цветы Украины --их покажите вместо дурдома --депутаты и иностранные лица посещают в ваших репортажах дарят и спонсируют только спецзаведения .Умом этого не понять-ПОЧЕМУ?У нас других детей нет ? все там? А как себя видят дети в нормальных школах?Вы будете удивлены -посетив этот лицей о котором вы и не слышали .
папа
5060 дн. тому
я вас люблю
5637 дн. тому
ret // 18.10.2008 23:41:39 Всё, прощай плюсы. Теперь о независимости новостей можно окончательно забыть, да и новостей скоро не будет. Убили такой канал....АГА!!!!!УБИЛИ КАК РАЗ РОДНЯНСКИЙ С ФУКСМАНОМ ПЯТЬ ЛЕТ НАЗАД!
Дід Мороз
5639 дн. тому
to знайка: дякую за лінки... особливо сподобався другий!!:-) На рахунок ломки і оптимізації - думаю плюсам без цього не обійтись, і процес вже почався - тільки таке враження, що оптимізують там все трохи не з тієї сторони. Більшість, хто залишається працювати вже не спроможні генерувати та реалізовувати нові та свіжі ідеї. Все йде так, по "румунському" сценарію... мабуть тому що Сирбу думає що в Україні одні вилупки живуть і нічого доброго не можуть згенерувати!!
знайка
5639 дн. тому
http://www.reuters.com/finance/stocks/chart?symbol=CETV.O СМОТРИМ ВНИМАТЕЛЬНО ТУТ http://www.reuters.com/finance/stocks/officerProfile?symbol=CETV.O&officerId=959585 ИЗУЧАЕМ СТРАНИЧКУ ТУТ p.s. ДЕДУШКА МОРОЗ, а вы хорошо осведомлены или чувствуете ломку на плюсах в районе нового года и все грядущие перетрубации с сокращениями и оптимизациями !? :-)
Дід Мороз
5639 дн. тому
Ще не вбили, але скоро доб'ють. А Роднянський з Фуксманом молодці!! Дійсно вдало все продали... На {CENSORED} їм тепер потрібен той Гравіс та CME!! Доречі, акції CME з початку року вже РУХНУЛИ з $110 до $36 цієї п'ятниці...
ret
5640 дн. тому
Всё, прощай плюсы. Теперь о независимости новостей можно окончательно забыть, да и новостей скоро не будет. Убили такой канал....
Ребе
5640 дн. тому
Тараканы на маланской кухне
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду