Олександр Роднянський офіційно не піде в «Национальную медиагруппу»

17 Серпня 2009
13819
17 Серпня 2009
13:06

Олександр Роднянський офіційно не піде в «Национальную медиагруппу»

13819
Олександр Роднянський офіційно не піде в «Национальную медиагруппу»

«Национальная медиагруппа» не підтверджує інформацію про можливе призначення Олександра Роднянського топ-менеджером компанії. «Детектор медіа» звернулася до НМГ із проханням прокоментувати інформацію про можливе призначення Олександра Роднянського. Керівник прес-служби холдингу Катерина Сухова повідомила таке: «В настоящий момент мы готовы сообщить, что Александр Роднянский не будет занимать в НМГ официальную должность топ-менеджера».

 

Нагадаємо, на російський ресурсах з'явилася інформація про те, що Олександр Роднянський, який на початку літа залишив «СТС Медіа», може обійняти керівну посаду в холдингу «Национальная медиагруппа» («Пятый канал», «РЕН-ТВ» тощо).

 

Припущення базувалося на тому, що у липні НМГ оголосила про створення нового підрозділу - «НМГ-ТВ», який має забезпечити канали групи телевізійною продукцією. Генеральним директором підрозділу призначено Володимира Ханумяна, котрий до цього працював з Роднянським у «СТС Медіа». Також до компанії перейшов ще один колишній працівник СТС Юрій Шкляр.

 

Нагадаємо, після свого звільнення з СТС пан Роднянський заявив, що хотів би займатися власними телевізійними проектами, зокрема розвивати продакшн-компанію AR Film.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13819
Читайте також
10.11.2009 19:54
Александр Поливанов, Lenta.ru
23 286
15.09.2009 18:16
Олег Вергеліс, «Дзеркало тижня»
39 002
22.12.2008 10:38
Лариса Малюкова, «Новая газета»
27 775
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду