detector.media
05.02.2011 14:27
Лілія Григорович замовила Роднянському зйомку фільму про Крути

Олександр Роднянський шукає сюжет, щоби зняти фільм, який міг би стати об'єднавчим для українців. Про це він сказав 4 лютого в ефірі «Шустер live» на Першому національному, відповідаючи на запитання інтернет-користувачів.

 

«Це мрія кожного режисера і продюсера - зняти такий фільм. Але ми ще не знайшли такої історії, такої книжки. Ми шукаємо», - зазначив він.

 

Раніше пан Роднянський наголошував, що в Україні є потреба у створенні сучасного соціально-подієвого кінофільму. «Я вірю, що ситуація в Україні вагітна українським подієвим фільмом. Я не знаю, чи буде це соціально значущий, соціально гострий чи комедійний кінофільм. Але такий фільм, який об'єднає всіх в єдиній залі, - це має бути», - зауважив він.

 

Нагадаємо, в інтерв'ю ТК пан Роднянський сказав, що готовий на будь-які «ризиковані стартапи в Україні», якщо «є цікаві ідеї чи цікаві проекти».

 

В кінці програми депутат НУНС Лілія Григорович запропонувала Роднянському зняти фільм про героїв Крут.

 

«Я роблю вам замовлення, - сказала вона. - Зніміть про Крути. Білогвардійців простили, треба пробачити й цих хлопців...»

 

Раніше режисер Олександр Даруга розповідав ТК, що разом зі сценаристом Григорієм Руденком підготував сценарій фільму про бій під Крутами і навіть подавав цей матеріал на конкурс Міністерства культури, оголошений саме для проектів на цю тематику ще за часів президентства Віктора Ющенка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY