На порталі Bigmir.net стартував чоловічий розділ M Port

14 Червня 2010
21593
14 Червня 2010
17:12

На порталі Bigmir.net стартував чоловічий розділ M Port

21593
На порталі Bigmir.net стартував чоловічий розділ  M Port

На порталі Bigmir.net розпочав роботу спеціалізований чоловічий розділ  M Port.

 

KP Media позиціонує його як ресурс для активних, сучасних чоловіків, які прагнуть дізнатися більше про себе. Тут публікуватимуться рекомендації щодо кар'єри, спорту та дозвілля а також фото моделей та кінозірок.

 

«M Port зацікавить практично всіх чоловіків,  - коментує головний редактор проекту Bigmir.net Олег Лисенко. - Спочатку ми розповімо користувачам максимум корисного про фітнес, моду, секс, здоров`я та кар'єру. Пізніше рубрик та спецпроектів на M Port стане більше».

 

Нагадаємо, 21 квітня 2010 року жіночий портал  Ivona.bigmir.net запустив нові розділи «Краса», «Здоров`я», «Блоги батьків» і «Дім». 30 березня 2010 року в рамках сервісу Video.bigmir.net розпочав роботу новий розділ «Трейлери». За даними Gemius, охоплення порталу Bigmir.net складає 25% української інтернет-аудиторії.

 

Окрім Bigmir.net, KP Media належать інтернет-проекти Крреспондент.net iVona, «Политорг», «Новинар», «Одноклассник», BigBN, Ricardo, «Афиша». Акції KP Media розміщені на ПФТС.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21593
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду