Джед Санден передає оперативне управління KP Media Жанні Китаєвій та Грегу Сателу

23 Січня 2009
22488
23 Січня 2009
12:41

Джед Санден передає оперативне управління KP Media Жанні Китаєвій та Грегу Сателу

22488
<strong>Джед Санден передає оперативне управління KP Media Жанні Китаєвій та Грегу Сателу</strong>
З 2 березня 2009 року co-CEO/CFO (виконавчим співдиректором /фінансовим директором) холдингу KP Media стане Жанна Китаєва. Джед Санден, засновник та поки що керівник видавництва, поступово відійде від оперативного управлення та стане головою наглядової ради. Про це пан Санден повідомив сьогодні колективу видавництва.  
 
Замість нього керувати KP Media будуть Жанна Китаєва та Грег Сател, який займе позицію co-CEO/CSM (виконавчий співдиректор /начальник відділу продажів та маркетингу).  
 

Наразі пан Сател займає позицію керівника відділу маркетингу видавництва. Пані Китаєва раніше працювала фінансовим директором в корпорації «Бунге» (ТМ «Олейна»), в «Інтерпайпі» Віктора Пінчука, у Procter & Gamble, інвестфонді Western NIS Enterprise Fund. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22488
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
public enemy
5565 дн. тому
да, супер. жанна покажет как надо работать. поубирает всяких кретинов типа гетьманчука, макаренко, сыч ольги и .т.д.
Woland
5573 дн. тому
Здесь кто-то сомневается в проницательности ума Джеда Сандена? Уж если он выбрал эту парочку, то они действительно могут оказаться достойными оказанного им доверия. И, кстати, сам Джед никогда не был журналистом... Интересно другое: не специально ли подстроена на ближайше будущее конкуренция между женским и мужским "началом" ? ))))
ОВ
5573 дн. тому
Начало конца KP Media???....
Ігор
5574 дн. тому
Він втомився... Ну вибір людей сумнівний. Що Китаєва знає про медіа неясно. Особливо ж дивно виглядає аж 2 відразу співСЕО. Хвилюється Джед.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду