KР Media запустив жіночий портал Ivona

3 Березня 2009
37484
3 Березня 2009
11:57

KР Media запустив жіночий портал Ivona

37484
KР Media запустив жіночий портал Ivona
Холдинг KР Media запустив новий жіночий інтернет-портал Ivona (http://ivona.com.ua). Очолила проект Оксана Согор, екс-головред журналу «Вона» та «Пані», вихід яких був припинений  у грудні 2008 року.
 
Сайт був розроблений програмістами та веб-архітекторами bigmir)net. Портал має рубрики «Психологія», «Кулінарія», «Діти», «Шоу-бізнес», «Дієта», «Досьє» та «Майстер-клас».
 
За словами Оксани Согор, головною відмінністю нового проекту від інших жіночих інтернет-видань стане наповнення якісною та оригінальною інформацією. «В нас працюватиме команда журналістів, які писатимуть статті. На сьогодні жіночі портали зазвичай дублюють зміст журналів, а окремих сайтів, де журналісти працювали б над контентом щоденно і створювали багато якісної й потрібної жінкам інформації, немає», - пояснила вона.
 
Керівництво KP Media поки що не ставить для проекту чіткого терміну для виходу на самоокупність, однак Оксана Согор переконана, що сайт швидко стане прибутковим завдяки банерній підтримці інших ресурсів компанії. Також у межах проекту планується відкриття нових спеціалізованих жіночих порталів, проте це станеться не раніше літа 2009 року.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
37484
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду