Газету «15 минут» закрито

19 Січня 2009
11243
19 Січня 2009
16:17

Газету «15 минут» закрито

11243
Газету «15 минут» закрито
Видавництво KP Media вирішило закрити щоденну безкоштовну газету «15 минут». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив головний редактор видання Андрій Овчаренко.  
 

Чутки про намір видавництва закрити видання точилися давно, проте ще у п’ятницю, 16 січня, менеджер проекту Олена Вітер цю інформацією заперечувала. За її словами, мова йшла лише про перехід на 4-разовий режим виходу. Як пояснив пан Овчаренко, рішення було прийняте «зовсім нещодавно», і зранку  19 січня його оголосили колективу.  

Газета була заснована 2006 року, вона стала першим виданням цього сегменту.

Нагадаємо, наприкінці грудня було закрито ще одне щоденне безкоштовне видання – «Обзор».  Восени 2008 року на ринок Києва вийшли безкоштовні газети «Пульс Києва» і «Вечерний город». У даній ніші, окрім цих двох нових проектів, також присутня газета «Вечерком» («Сьогодні Мультимедіа»), запущена навесні 2008 року.

KP Media з літа 2008 року закрив три проекти – журнали «Новинар», «Пані» та «Вона». 

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11243
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тарас
5581 дн. тому
Хтось читав це російськомовне сміття? Я ні...
proff
5581 дн. тому
Очень жаль. Ушло издание, которое первым открыло нишу бесплатных ежедневных газет (Обзор потом начал делать, то что сделало 15 минут, хотя и начал выходить раньше, Метро просто не в счет). Всем остальным было показано, как надо работать. Качественная логистика и распространение, высокие рейтинги за коротокий период, серьезная, очень серьезная конкуренция с платными изданиями, которые на рынке более 5-10 лет. 2Євген. При всех плюсах и минусах Джеда,он сделал больше для развития инета и прессы, чем 90% издателей и инетчиков в Украине. И лично я готов за это Джеду сказать СПАСИБО ДЖЕД.
хонька
5582 дн. тому
жалко. заголовки в газете были блестящие.
Амбарцум
5582 дн. тому
Это была самая "форматная" и узнаваемая газета в своем формате. Ляпсусы и в немалом количестве есть у всех бесплатных газет. Но эту делали наиболее профессионально. Да и платные и "маститые" газеты, глядя на этот листок, начали шевелиться именно с 2006 года. Даже Коммерсант...
Сталкер
5582 дн. тому
Газету закрили?! Це, що була газета?????
Євген
5582 дн. тому
Всі причаїлися в очікуванні заяви Джеда про те, що в Україні нерентабельно робити і російськомовне видання :)
для ?
5582 дн. тому
балбес, вечерком живет и здравствует
?
5582 дн. тому
вечерком ще раніше закрили
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду