Bigmir.net і Мeta.ua об’єднали свої аудиторії для рекламодавців

9 Лютого 2009
22278
9 Лютого 2009
13:11

Bigmir.net і Мeta.ua об’єднали свої аудиторії для рекламодавців

22278
Bigmir.net і Мeta.ua об’єднали свої аудиторії для рекламодавців
Інтернет-компанії Bigmir (холдинг KP Media) і «Мета» об’єднали свої аудиторії в єдиний рекламний пакет «Синергія». Новий формат дозволяє рекламодавцям охопити за місяць 41,18% користувачів українського інтернету (за даними панелі gemiusAudience за грудень 2008 року), повідомляє прес-служба ЗАТ «Мета».
 
Пакет «Синергія» передбачає обмеження числа показів реклами одному унікальному користувачеві до трьох, незалежно від того, на якому порталі цей користувач бачив рекламне повідомлення, а також безкоштовний геотаргетинг. Прайсова вартість становить 14 грн. за 1 тис. банеропоказів (без урахування ПДВ і ПР).
 
У європейських країнах рекламні мережі для створення синергетичних пропозицій уже давно об’єднують портали, а в Україні це було зроблено вперше, наголошують у прес-службі «Мети».
 
Довідка
Meta.ua – портал і пошукова система, яка володіє 40 різними тематичними сервісами. Відвідуваність – близько 4 млн. унікальних користувачів на місяць.
 
Bigmir.net – портал і пошукова система, яка об’єднує 28 сервісів і збирає понад 3 млн. унікальних відвідувачів на місяць. Поштовий сервіс bigmir)mail нараховує понад 450 тис. користувачів.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22278
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду