Видавництво «Вавілон» заперечує інтерес до журналу «Корреспондент»

7 Серпня 2009
3525
7 Серпня 2009
17:50

Видавництво «Вавілон» заперечує інтерес до журналу «Корреспондент»

3525
Видавництво «Вавілон» заперечує інтерес до журналу «Корреспондент»

Видавництво «Вавілон» не веде переговорів щодо придбання журналу «Кореспондент». «В апреле этого года издательский дом "Вавилон" купил журнал Pink у компании KP Media. Мы очень довольны этой покупкой и видим, как мы в дальнейшем можем развить и улучшить этот журнал. Вместе с тем, распространяемые слухи о покупке журналов "Афиша" и "Корреспондент" не являются правдивыми. У нас нет намерения приобретать эти два издания. "Вавилон" имеет хорошие партнерские отношения с издательским домом KP Media, но Джед Санден никогда не обращался к нам с предложением продать эти журналы», - повідомив ТК директор видавництва Артем Цивінський.

 

Нагадаємо, після оголошення про продаж газети Kiyv Post з'явилася інформація про те, що «Вавілон» купує журнал «Корреспондент». Пан Цивінський тоді зауважив, що видання, безперечно, цікаве, але переговорів щодо його продажів видавництво не веде.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3525
Теги:
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
infoburo
5291 дн. тому
Рекламу повій у журналі «Афіша» перевірить СБУ і Генеральна прокуратура http://chas.kiev.ua/news/2848
ablitsovaj
5293 дн. тому
Народные депутаты проверят журнал легкого поведения http://news.meta.ua/?q=%E6%F3%F0%ED%E0%EB+%22%E0%F4%E8%F8%E0%22&start=&m=news
La_Ponomaren.Co
5366 дн. тому
что за бред. Корр знают все, это лидер сегмента. если его не знаете Вы, у меня возникает логичное удивление: "ГДЕ же Вы тогда живете?"
Експерт
5387 дн. тому
да кому той Кореспондент потрібен. його все одно ніхто не читає. і бренд так собі - тілько в інтернеті відомий. КР медія зливає воду. кіна не буде
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду