Василь Костицький позивається до журналу «Корреспондент»

20 Серпня 2009
22480
20 Серпня 2009
16:25

Василь Костицький позивається до журналу «Корреспондент»

22480
Василь Костицький позивається до журналу «Корреспондент»

Василь Костицький, голова Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі, подав позов до журналу «Корреспондент» про захист честі й гідності. Цю інформацію підтвердив ТК сам пан Костицький.

 

За його словами, приводом для позову став фотоколаж, опублікований в числі «Корреспондента» від 27 березня 2009 року, де голову НЕК зображено у фашистській уніформі.

 

«Мій батько воював проти фашистів», - обґрунтував свою образу Василь Костицький.

 

«Моя думка така, що пан Костицький розглядає окремо фото, але не бере до уваги той текст, який було проілюстровано даним фото, а також тематику самого числа. Адже ідеться про першоквітневий випуск журналу. У даному випадку, варто було би врахувати контекст», - сказав ТК Максим Ляшко, начальник юридичного департаменту холдингу KP Media, до якого входить «Кореспондент».

 

Сторони зустрінуться 5 жовтня в Дарницькому районному суді міста Києва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22480
Читайте також
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
вв
5367 дн. тому
Базарь - Ви неправі! В списку він довго не протримається. Він же ж там задовбе всіх! Доведеться ж список чистити і таких же дідів-моральників та старих дів недоторканих там залишати, а ще повключати до списку інших збоченців з НЕК суспільної моралі (почитайте лишень їхнє трактування порнографії - одразу видно, що спеціалісти зібрались). І доведеться перейменовувати цю політсилу у Блок Маразматиків та Збоченців :-)
Володимир
5367 дн. тому
Я повністю підтримую справедливий гнів Констянтина Генріховича!!! Як же ж можна так людину ображати???? Совісті в людей нема!!! Чи можна зображати якимось-там "Гебельсом" людину, яка відчуває себе "ФЮРЕРОМ"???
DW, booker
5371 дн. тому
На туалетную бумагу его и НЕК, одетых талибами и с игрушечными автоматиками)))))
Сом
5372 дн. тому
А чего Костицкий сейчас вдруг вспомнил, через полгода?
Базарь
5372 дн. тому
Дядько себе вправно маркетингує, бо хоче в депутати, і його таки хтось візьме в список - звізда ж бо.
Алегарф
5372 дн. тому
А для следующего первоапрельского номера можно составить коллаж в виде Библии, завёрнутой в палитурку от "Майн кампф". Прости, Господи.
Саша
5372 дн. тому
Та він суд програє) але в новинах покажуть)))) от того і позивається)) Йому потрібно на фабрику зірок)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду