KP Media запустить портал безкоштовних оголошень

22 Квітня 2010
20125
22 Квітня 2010
09:08

KP Media запустить портал безкоштовних оголошень

20125
KP Media запустить портал безкоштовних оголошень

У переліку інтернет-проектів KP Media з'явився новий сайт - Zanti (http://zanti.com.ua/). На головній сторінці зазначено, що це «дошка» безкоштовних оголошень.

 

Як пояснили «Детектор медіа» у видавництві, наразі проект ще не працює в повному обсязі. «Ми винесли один з сервісів Bigmir)net в окрему адресу. Можливо, на його базі буде розвиватися самостійний бренд. Але оновлення ще не вийшли, проект ще не запущений», - пояснив технічний директор Bigmir)net Павло Жданов. За його словами, старт може відбутися незабаром, і компанія повідомить про це офіційно.

 

Зараз на сайті представлено 17 розділів («Квартири та кімнати», «Будинки та ділянки», «Ремонт та будівництво» тощо), є опція сортування оголошень на всіма обласними центрами.

 

«Детектор медіа»

 

  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20125
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Франк
5118 дн. тому
Нужели все так у них плохо уже.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду